Είναι beauty guru και επηρεάζει εκατοντάδες γυναίκες ανά τον κόσμο. Γνωρίζει ότι στο beauty επικεντρώνεται όλη η δυναμική της και δε σταματά να μας τροφοδοτεί με περιεχόμενο ομορφιάς. Στο τελευταίο TikTok video, μάλιστα, του brand της Rhode εντοπίσαμε ένα tip που πραγματικά δεν φανταζόμαστε. Η Χέιλι Μπίμπερ εφαρμόζει τη σκιά σε ένα unexpected σημείο και μάλιστα δεν είναι στο κυρίως μέρος του προσώπου αλλά περιμετρικά αυτού. Η καφέ σκιά μπορεί να δώσει ομοιομορφία στις φύτρες των μαλλιών και η Χέιλι Μπίμπερ φαίνεται να το γνωρίζει.

Η καφέ σκιά είναι game changer στα sleek χτενίσματα και η Χέιλι Μπίμπερ μάς δείχνει πώς

Ας αναλογιστούμε παρέα ένα πρόβλημα που, ίσως, αντιμετωπίζεται όταν πιάνετε μία σφιχτή αλογοοουρά ή κότσο. Αυτό το sleek χτένισμα που όλες αγαπούν και προσδίδει την απόλυτη αίσθηση κομψότητα. Αυτό που στερεί πόντους από την κομψότητα της είναι ανομοιομορφία στη ρίζα, είτε έγκειται στο μήκος και την ομοιομορφία της ή ενδεχομένως η χρωματική αντίθεση που δημιουργείται με το τριχωτό. Αν, λοιπόν, ανήκετε σε αυτές τις γυναίκες που θέλουν το απόλυτα τέλειο αποτέλεσμα στο χτένισμα τους. Χρησιμοποιήστε τη καφέ σκιά όπως η Χέιλι Μπίμπερ.

η Χέιλι Μπίμπερ με καφέ σκιά στη ρίζα

Η σκιά ματιών μπορεί να βοηθήσει και με τα baby hair που έχετε από τη μία μεριά του κεφαλιού σας και κάνουν τη γραμμή της χωρίστρας σας να μη δείχνει τέλεια. Βάζοντας λίγη σκιά από τη μεριά που έχεις το κενό μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει η ομοιομορφία που θα θέλετε. Με ένα λεπτό πινέλο ή το δάχτυλό σας περάστε λίγη ματ καφέ ή σκούρα σκιά και περάστέ την κατά μήκος. Η αντίθεση θα είναι μικρότερη και η χωρίστρα σας πιο smooth.

Διαβάστε Επίσης: Η ενυδατική κρέμα προσώπου της Χέιλι Μπίμπερ κοστίζει κάτω από 50ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ