Η επιδερμίδα της συζύγου Μπίμπερ ξεπερνά τα διευρυμένα πλαίσια της τελειότητας και θεωρούμε ότι, πλέον, είναι out of this world. Για αυτό τον λόγο παρακολουθούμε στενά τα tips της. Αυτή τη φορά μοιράστηκε την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα, μία value for money επιλογή για τα δεδομένα της Χέιλι Μπίμπερ.

Η ενυδατική κρέμα της Χέιλι Μπίμπερ είναι ένα hype προϊόν

Η αισθητική του clean girl beauty έχει φέρει στο προσκήνιο indie brands που δεν ανήκουν στους μεγάλους οργανισμούς καλλυντικών. Ένα τέτοιο και το Dieux, το οποίο επιλέγει και η επιχειρηματίας, μοντέλο και ινφλουένσερ. Για την ακρίβεια η αγαπημένη ενυδατική κρέμα προσώπου της Χέιλι Μπίμπερ είναι από αυτό το brand.

κρέμα προσώπου hailey bieber

Η Instant Angel ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό, λειάνει λεπτές γραμμές και έχει δοκιμάστε σε διαφορετικές επιδερμίδες, διαφορετικών φυλών. Μάλιστα, είναι και ένα προϊόν με βιώσιμες αξίες του οποίου η παραγωγή αλλά και η κατανάλωση δε βλάπτει τον πλανήτη. Στα καλύτερα νέα ότι κοστίζει 45,50 ευρώ. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε ακόμα το προϊόν στην Ελλάδα.

Τι είναι ο επιδερμικός φραγμός;

Ο επιδερμικός φραγμός είναι το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, η τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας ή αλλιώς κεράτινη – και είναι εκείνος που μας προστατεύει από στρεσογόνους παράγοντες όπως η ρύπανση, η υπεριώδης ακτινοβολία κι οι ελεύθερες ρίζες, ενώ «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα μας

Διαβάστε Επίσης: Το έλαιο που χρησιμοποιεί η Χέιλι Μπίμπερ για δυνατά μαλλιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ