Δύο κυρίες με διαφορετικά style, αλλά ισχυρή την αίσθηση της μόδας. Πάντα ακολουθούν τα trend και αυτή τη φόρα η Χριστίνα Μπόμπα και η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησαν την ίδια απόχρωση κραγιόν. Μία επιλογή που εξελίσσεται σε μεγάλο trend στη σεζόν που διανύουμε.

Διαβάστε Επίσης: Ποιο είναι το αγαπημένο ροζ κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου

Οι Χριστίνα Μπόμπα και Αθηνά Οικονομάκου με ένα all day κραγιόν

Υπήρξε πρωταγωνιστής των 90s, όταν τα social media αποτελούσαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όταν ένα trend παρέμενε στην κορυφή για ολόκληρους μήνες στα chart της μόδας. Μπορεί, πια, οι εποχές να είναι πιο αναλώσιμες, όμως, η πληροφορία φτάνει πιο γρήγορα στα αυτιά και μάτια μας. Κάπως έτσι, η Χριστίνα Μπόμπα και η Αθηνά Οικονομάκου έχουν, ήδη, φορέσει το lipstick της σεζόν πολλάκις. Η Χριστίνα Μπόμπα σε μία καθημερινή εμφάνιση

Χριστίνα Μπόμπα Αθηνά Οικονομάκου κραγιόν

και η Αθηνά Οικονομάκου σε μία πιο βραδινή.

Χριστίνα Μπόμπα Αθηνά Οικονομάκου κραγιόν

Το καφέ κραγιόν είναι μία πιο δυναμική εκδοχή των nude κραγιόν. Προσδίδει στα look sexiness και μυστήριο, χωρίς, όμως, να είναι εκκεντρικό, όπως άλλες σκούρες αποχρώσεις. Σίγουρα υπάρχει ένα καφέ κραγιόν για εσάς και θα σας βοηθήσουμε να το ανακαλύψετε:

  • Ανοιχτή επιδερμίδα: Επιλέγετε ένα με κόκκινους ή πορτοκαλί υποτόνους όπως για παράδειγμα εκείνοι της κανέλας.
  • Μεσαία επιδερμίδα: Ανήκετε στις τυχερές αφού σου ταιριάζουν όλες οι καφές αποχρώσεις. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι ο έντονος κόκκινος υποτόνος.
  • Σκούρα επιδερμίδα: Οι καφέ αποχρώσεις που δημιουργούν αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας σου είναι εκείνες που σας κολακεύουν. Προτιμήστε τους θερμούς υποτόνους με μπρονζέ εφέ και έξτρα λάμψη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ