Η Κατερίνα Καινούργιου έχει το αναβαθμισμένο barbie style που πολλές γυναίκες αγαπούν. Τολμά τις φρέσκες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και τα ρούχα της. Έτσι, δε γινόταν να μην έχει στην κατοχή της την ωραιότερη απόχρωση ροζ κραγιόν.

Το ροζ κραγιόν που θα διαρκέσει όλη ημέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατο story της αποκάλυψε ποιο είναι το τέλειο ροζ κραγιόν που επιλέγει. Το Ultra Stay Lip Color 04 της Radiant Professional είναι ένα ανεξίτηλο υγρό κραγιόν με πλούσιο και σταθερό χρώμα, εμπλουτισμένο με έλαιο chia για ενυδάτωση.

ροζ κραγιόν

Τα 6 σταθεροποιητικά συστατικά που περιέχει το διατηρούν ανεξίτηλο και αδιάβροχο όλη την ημέρα, δημιουργώντας παράλληλα ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, χωρίς να αφυδατώνει, και το ιδιαίτερο σχήμα του πινέλου του συμβάλλει στην εύκολη εφαρμογή. Το Ultra Stay Lip Color είναι το ιδανικό κραγιόν και για κάτω από την μάσκα! Εφαρμόζεται απευθείας στα χείλη με το ειδικό βουρτσάκι της συσκευασίας. Για να δώσετε περισσότερο όγκο στα χείλη, επιλέξτε ένα καφετίζον μολύβι χειλιών για το περίγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ