Το μανικιούρ αποτελεί πάντα ένα θέμα προς συζήτηση στις γυναικείες παρέες, ειδικά όσο ο καιρός γίνεται πιο καλοκαιρινός. Οι προτάσεις από τους μεγάλους οίκους για τα νύχια το καλοκαίρι του 2024 διαφοροποιούνται από τα τετριμμένα.

Τα νύχια το καλοκαίρι του 2024 έρχονται από το παρελθόν

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε ένα look, από ένα περιποιημένο μανικιούρ, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την τεράστια άνθιση των nail salons. Τα νύχια για το καλοκαίρι του 2024 θα κάνουν αίσθηση. Το κόκκινο χρώμα εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής και κλασική επιλογή του καλοκαιριού, αυτή τη σεζόν, όμως, βλέπουμε νέα σχέδια όπως τα chrome nails ή τη νέα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Τα απαλά και διάφανα χρώματα επαναφέρουν το σοφιστικέ στυλ και την απλότητα στο προσκήνιο, ενώ το καλοκαίρι κρύβει και εκπλήξεις όπως τα γκρι νύχια ή τα navy blue.

Η πιο extravaganza πρόταση είναι τα coquette nails. Μία τάση που συνδυάζει το ροζ με girly λεπτομέρειες, όπως πέρλες και φιόγκους. Μπορείτε να το πέτυχετε ζωγραφίζοντας έναν φιόγκο, αν θέλετε το αποτέλεσμα πιο απλό, ή τοποθετήστε έναν φιόγκο, αν είστε μαξιμαλιστές.

Μία πιο mainstream επιλογή είναι τα ροδοκινί νύχια. Άλλωστε το peach είναι το χρώμα της χρονιάς και αναδεικνύει το μαύρισμα από τον ήλιο.

Αγαπημένη μας τάση τα soap nails. Μοιάζουν σχεδόν φυσικά, έχουν όμως ένα διαφανές βερνίκι με ροζ φινίρισμα και δύο στρώσεις top coat γι’ αυτό το glossy αποτέλεσμα.

Navy Blue ή Μπροντώ, οι σκούρες αποχρώσεις. Διαχρονικές επιλογές για όσες δεν αγαπούν τις έντονες αντιθέσεις.

Ολοκληρώνουμε με τα stone grey nails, μία επιλογή που θυμίζει τα nude που καλοκαιριού με ένα touch από industrial λεπτομέρειες.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με την τάση του russian manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ