Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, τι καλύτερο από την απαραίτητη mani Monday έμπνευση;! Και η ηθοποιός φρόντισε για αυτό. Όπως έχουμε πει ξανά η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί βασικό inspo για όσες θέλουν να διατηρήσουν μία μινιμαλιστική προσέγγιση στα μανικιούρ τους. Οι επιλογές της είναι πάντα σύγχρονες αλλά χωρίς υποπίπτουν στα λάθη εφήμερων τάσεων. Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου για τη νέο της μανικιούρ προτίμηση την τάση του Russian Manicure.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέδειξε την τάση του Russian Manicure με τον πιο κομψό τρόπο

Το Russian Manicure δεν είναι μία νέα προσθήκη στο γλωσσάρι των trend. Σάς έχουμε μιλήσει ξανά για αυτό. Μικρή επανάληψη σε αυτό που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου και στην τάση τάση του Russian Manicure.

Το μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου

Πρόκειται για μία πρόσφατη τάση στα νύχια που έρχεται από το εξωτερικό και είναι απόλυτα σύμφωνη με τη low-maintenance νοοτροπία που επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια παγκοσμίως. Με λίγα λόγια ό,τι εκπροσωπεί το clean girl aesthetic. Δηλαδή το βερνίκι μιμείται τη φυσική απόχρωση του νυχιού. Ο όρος αναφέρεται και στην τεχνική προετοιμασίας του νυχιού. Χειρουργικής ακρίβειας, περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο απαιτείται να γίνεται μόνο από ειδικούς, και μάλιστα έμπειρους, που θα κάνουν πολύ προσεκτική δουλειά, μιας και υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο τραυματισμών και μολύνσεων σε σχέση με το απλό μανικιούρ. Ταυτόχρονα, η περιποίηση γίνεται τόσο επισταμένα, που δεν δίνεται μεγάλη βάση στο χρώμα – για την ακρίβεια, πολλές φορές το νύχι παραμένει άβαφο ή εφαρμόζεται απλά ένα διάφανο ή sheer pink βερνίκι. Το σχήμα μπορεί να είναι οβάλ ή τετράγωνο, ενώ το μήκος μένει, συνήθως, αρκετά κοντό.

Διαβάστε Επίσης: Πώς υιοθέτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το Russian Manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ