Η αυριανή ημέρα επιβάλλει χαλαρές εμφανίσεις. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε στην προετοιμασίας. Τα χτενίσματα για την Κυριακή του Πάσχα πρέπει να είναι σύγχρονα, απλά και η έμπνευση αυτή τη φορά έρχεται από τη Χέιλι Μπίμπερ.

Τα χτενίσματα για την Κυριακή του Πάσχα έχουν χρόνο προετοιμασίας λιγότερο από 5 λεπτά

Πρώτο στις επιλογές μία πρόταση από τα 90s, τα mini pig ponytails, στολισμένα με μικρούς φιόγκους. Δεν ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, όμως, είναι πολύ καλή επιλογή για καρέ μαλλιά. Είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σ’ όλους τους τύπους μαλλιών (ίσια, σπαστά ή πιο σγουρά) και σε κάθε σχήμα προσώπου. Μάλιστα, τα τελευταία μάλιστα, χρόνια, πρωταγωνιστεί σταθερά στις Εβδομάδες Μόδας ανά τον κόσμο, ενώ δεν είναι λίγες και οι διάσημες κυρίες -influencers και celebrities που υποκύπτουν στη γοητεία του.

 η Χέιλι Μπίμπερ κοντινό

Τα κοτσιδάκια στα μαλλιά είναι ένα all time classic χτένισμα και η πιο hot τάση για αυτή την εποχή. Ταιριάζει άνετα με κάθε σας look είτε είναι πρωί είτε βράδυ. Η Χέιλι Μπίμπερ, μάλιστα, μάς δείχνει πως να τα υιοθετήσουμε στο καρέ.

Μπίμπερ κοντινό

Με ένα γρήγορο σκρολάρισμα στο feed σας εύκολα θα βρειτε πολλά βιντεάκια και hair tutorials που δείχνουν πανεύκολους τρόπους για να πετύχεις τα αξιοζήλευτα και σέξι voluminous & fluffy μαλλιά που βλέπουμε παρακάτω στη Χέιλι Μπίμπερ , και που λάνσαραν πρώτη φορά τη δεκαετία του ᾽90 τα iconic top models της εποχής.

Χέιλι Μπίμπερ κοντινό

Διαβάστε Επίσης: Δεν περιμέναμε αυτό το μανικιούρ από τη Χέιλι Μπίμπερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ