Το 2023 θα είναι μια χρονιά γεμάτη ομορφιά. Κάθε τέλος του χρόνου είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τη χρονιά που πέρασε, να κάνουμε τον απολογισμό της και να βάλουμε στόχους για την επόμενη.

Το να θέτουμε στόχους είναι μια διαδικασία πολύ διαφορετική για τον καθένα και ξεχωριστή. Κανείς δεν μπορεί να μας εξηγήσει πώς να βάλουμε στόχους ή να μας υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο θα τους πετύχουμε και αυτό δεν είναι ακόμα ένα πρωτοχρονιάτικο άρθρο που θα μας δώσει ιδέες για νέους στόχους. Αντίθετα, πρόκειται για ένα άρθρο που θα μας δώσει ιδέες για μικρές καθημερινές συνήθειες. Χρήσιμα tips που θα «στρώσουν» το καλύτερο δυνατό έδαφος για να μπορέσουμε να εστιάσουμε σε κάθε στόχο μας και να τον πετύχουμε.

Ας δούμε ποιες συνήθειες μπορείτε να αλλάξετε για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και να εστιάσετε στους στόχους σας!

  • Πιείτε δυο κούπες τσάι καθημερινά. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό μας. Ένα αρωματικό ρόφημα βοτάνων θα μας ενεργοποιήσει σίγουρα.
  • Φτιάξτε τον χώρο σας. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να γυρνάτε στο σπίτι και να απολαμβάνετε τη ζεστασιά του χώρου σας
  • Πλύντε όλα τα πινέλα του μακιγιάζ σας. Και πετάξτε όσα δεν χρησιμοποιείτε.
  • Προσπαθήστε να καταναλώνετε χρωματιστά γεύματα. Βάλτε στο καθημερινό μενού φρούτα, λαχανικά, αρωματικά.
  • Ξεκινήστε μια δραστηριότητα που εξυπηρετεί την καθημερινότητά σας. Όχι, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε crossfit. Βρείτε κάτι που να σας αρέσει και να σας ταιριάζει και αφιερώστε μισή με μια ώρα την ημέρα σε αυτό, ακόμα κι αν πρόκειται για περπάτημα.
  • Κάντε τρία πράγματα που σας γεμίζουν και σας κάνουν χαρούμενους μέσα στην εβδομάδα. Ποιος θα σας φροντίσει καλύτερα από εσάς;
  • Κλείστε το κινητό μια ώρα πριν πέσετε για ύπνο. Και μην το πιάσετε στα χέρια σας την πρώτη μια ώρα που ξυπνάτε. Για να κατακτήσετε τα όνειρά σας χρειάζεται να είσαι ξεκούραστη!
  • Μην ξεχνάτε το Collagen Pro-active σας!

Είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να φροντίσετε την ομορφιά και την υγεία σας.

Το αγαπημένο μας πόσιμο κολλαγόνο χαρίζει λαμπερά και δυνατά μαλλιά, σκληρά νύχια που δεν σπάνε και φυσικά φωτεινή, σφριγηλή, ελαστική επιδερμίδα. Πώς; Με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο! Το κολλαγόνο είναι βασική πρωτεΐνη του οργανισμού μας, η οποία φθίνει σταδιακά από τα 25 μας χρόνια και μετά. Το Collagen Pro-active ενεργοποιεί τον οργανισμό μας να παράξει κολλαγόνο, φυσικά με υπέροχα οφέλη και για εμάς.

Ομορφιά και λάμψη εκ των έσω. Για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ