Ομορφιά. Μπορούμε να μιλάμε για ώρες και να αναλύουμε τι είναι, από πού πηγάζει και πώς θα την αναδείξουμε. Μπορεί η ομορφιά να είναι κάτι υποκειμενικό, όμως κρύβεται μέσα σε όλες μας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι να τη φροντίζουμε, φροντίζοντας πρώτα τον εαυτό μας.

Γι’ αυτό προσέχουμε τι τρώμε, τι πίνουμε και πώς μπορούμε να δώσουμε στον οργανισμό μας αυτό που χρειάζεται για να αναδείξουμε την ομορφιά μας.

Βασικό «συστατικό» της ομορφιάς μας; Το κολλαγόνο που τόσο συχνά διαβάζουμε για αυτό! Το κολλαγόνο δεν είναι απλώς μια δομική πρωτεΐνη του οργανισμού μας. Παίζει σημαντικό ρόλο για την επιδερμίδα, τα μαλλιά, τα νύχια και τις αρθρώσεις μας. Χωρίς αυτό οι συνέπειες, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, γίνονται εμφανείς. 

Κολλαγόνο. Μια πρωτεΐνη-κλειδί

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού μας: Αποτελεί το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού.

Η αξία του για τη συνολική καλή λειτουργία του οργανισμού μας είναι πολύτιμη. Είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων, των αρθρώσεων αλλά και των οστών μας.

Σύμφωνα με μελέτες, κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 25 ετών χάνουμε 1,5% του κολλαγόνου μας. Όσο είμαστε νέες, ο οργανισμός μας παράγει κολλαγόνο αλλά με το πέρασμα του χρόνου το κολλαγόνο μειώνεται και από άλλους παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες. Κατά συνέπεια, το δέρμα αρχίζει να μειώνει τη φυσική του άμυνα, να χαλαρώνει και να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Τα μαλλιά πέφτουν, τα νύχια σπάνε, οι αρθρώσεις μας πονάνε.

Collagen Proactive. Ξεκλειδώνει την παραγωγή κολλαγόνου

Tο Collagen Pro-active, το πόσιμο κολλαγόνο με την πατενταρισμένη φόρμουλα, αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει εκ των έσω κολλαγόνο, με τον πιο απλό τρόπο και φυσικό τρόπο! Η αύξηση των φυσικών επίπεδων κολλαγόνου του σώματος, έχει πολλαπλά οφέλη για μας.

Πού ακριβώς βοηθάει το Collagen Pro-active:

  • Αναπληρώνει το κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα)

Το κολλαγόνο είναι ένας ισχυρός παράγοντας που αναζωογονεί τους ιστούς του δέρματος. Επίσης βελτιώνει τη δύναμη και τη δομή του.

  • Χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα

Αν χρειάζεται κάτι το δέρμα μας για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και νεανικό, αυτό είναι το κολλαγόνο. Το Collagen Pro-active έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

  • Δυναμώνει τα μαλλιά

Το Collagen Pro-active μπορεί και εδώ να είναι σύμμαχός μας καθώς προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία των μαλλιών μας: δυναμώνει την τρίχα, χαρίζει λαμπερά μαλλιά που μακραίνουν πιο γρήγορα.

  • Ενισχύει τα νύχια

Λέμε αντίο στα εύθραυστα και αδύναμα νύχια. Το αγαπημένο κολλαγόνο βοηθά στη βελτίωση της δομής των νυχιών και τα κάνει δυνατά και ανθεκτικά.

  • Αναδομεί τον χόνδρο των αρθρώσεων

Καθώς περνάνε τα χρόνια στους ιστούς των αρθρώσεών μας προκαλούνται φθορές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε πόνο και έντονη ενόχληση στην κίνησή μας. Το Collagen Pro-active συμβάλλει στη διατήρηση της καλής κατάστασης των αρθρώσεων, μειώνοντας τον πόνο.

Με τόσα οφέλη στον οργανισμό και στην υγεία μας η ομορφιά δεν κρύβεται. Κι αν θέλετε κι εσείς να φροντίσετε τον εαυτό σας και να νιώσετε ακόμη πιο όμορφη, τώρα μπορείτε και είναι απλό.

Αγοράστε το Collagen Pro-active και πάρτε ένα καπάκι κάθε βράδυ, μισή ώρα πριν από τον ύπνο. Γιατί τις μικρές ώρες συμβαίνουν μεγάλα πράγματα! Εκείνη την ώρα γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, αλλά και η έξτρα απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Μια καθημερινή συνήθεια που συμβάλλει στην υγεία και την ομορφιά μας.

Και η ομορφιά αναδεικνύεται όταν μας αγαπάμε και μας φροντίζουμε!

  • Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Collagen Pro-active; Θα τα βρείτε όλα εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ