Οι πόνοι στις αρθρώσεις ταλαιπωρούν πολλές και πολλούς από μας. Είτε επειδή αλλάζει ο καιρός ή από έναν παλιότερο τραυματισμό, είτε γιατί λιγάκι μεγαλώνουμε και μειώνεται το κολλαγόνο στον οργανισμό μας, συμβαίνει και μας χαλάει τη διάθεση. Πώς μπορούμε να το αλλάξουμε; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να μειώσουμε τον πόνο και αυτή την ενόχληση.

Γιατί πονάνε οι αρθρώσεις μας;

Αλλαγή καιρού και υγρασία

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία επηρεάζουν τις κυτταρικές δομές των οστών και των χόνδρων. Έτσι προκαλείται μια αίσθηση διαστολής και συστολής που δημιουργεί μια δυσάρεστη αίσθηση στις αρθρώσεις μας. Γι’ αυτό και όταν μπαίνει η άνοιξη και ο καιρός φτιάχνει, συνήθως δεν πονάμε τόσο.

Ακινησία και έλλειψη γυμναστικής

Το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να κινείται. Η έλλειψη κίνησης και η καθιστική ζωή κάνουν τις αρθρώσεις μας να «μαγκώνουν» και να πονάνε. Βάζουμε τη γυμναστική στη ζωή μας με τη συχνότητα που μπορούμε να την ακολουθήσουμε.

Παλιοί τραυματισμοί

Τα νεύρα σε παλιούς τραυματισμούς γίνονται ευαίσθητα και αντιδρούν διαφορετικά, προκαλώντας έτσι ένα αίσθημα πίεσης και πόνου, ειδικά σε συνδυασμό με χαμηλές θερμοκρασίες. Θυμάστε εκείνο το χτύπημα στο γόνατο όταν ήσασταν μικρότερη; Θέλει κι αυτό τη φροντίδα του.

Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος. Παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή και την ελαστικότητα των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών μας. Φανταστείτε το κολλαγόνο σαν ένα «μαξιλάρι» που απορροφά τους κραδασμούς και μειώνει τον πόνο στα γόνατα ή στους αγκώνες. Και όσο μεγαλώνουμε, τόσο μειώνεται το κολλαγόνο μας. Άρα πόνοι εμφανίζονται πιο έντονα και πιο συχνά, ιδίως όταν φθινοπωριάζει.

Ποια είναι η καλύτερη πρόταση για να πάρω κολλαγόνο;

Η λύση στο πρόβλημα βρίσκεται στο Collagen Pro-active! Το πόσιμο κολλαγόνο με την πατενταρισμένη φόρμουλα. Το κολλαγόνο, δυστυχώς, δεν μπορεί να ληφθεί από κάποια τροφή. Με τη συστηματική χρήση του Collagen Pro-active, το κολλαγόνο με τη μορφή πεπτιδίων απορροφάται έως και 90% από τον οργανισμό, βοηθώντας τόσο στις αρθρώσεις μας όσο και στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού ευεργετούμε τις αρθρώσεις μας. Τους δίνουμε πάλι το συστατικό που χρειάζονται για να είναι υγιείς και να μην πονάνε.

Πώς λειτουργεί το Collagen Pro-active;

Με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο! Ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο, φυσικά! Η αύξηση των φυσικών επίπεδων κολλαγόνου του σώματος, συντελεί στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των αρθρώσεων. Από τον πρώτο κιόλας μήνα χρήσης οι αρθρώσεις ενισχύονται, οι πόνοι μειώνονται, η ευλυγισία και η κινητικότητα της άρθρωσης αυξάνονται.

Ένα καπάκι καθημερινά, μισή ώρα πριν από τον ύπνο, αρκεί για εμφανή αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα!

Το Collagen Pro active είναι το μοναδικό σε συσκευασία 600ml για να καλύπτει 1 μήνα και είναι δοκιμασμένο για πάνω από 11 χρόνια.

Θα το βρείτε σε φυσικά και online φαρμακεία αλλά και στο e-shop του! Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το απαραίτητο Collagen Pro-active; Κάντε follow στα social του: Facebook και Instagram!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ