Την επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ συνερίζουν ο Ιορδανός βασιλιάς Αμπντάλα Β. και η σύζυγός του βασίλισσα Ράνια.

Την Τρίτη το βασιλικό ζευγάρι της Ιορδανίας παρευρέθηκε σε συνάντηση με τον Τζον Μπάιντεν αλλά και την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις.

Για την εμφάνισή της, η βασίλισσα Ράνια επέλεξε ένα κοστούμι σε καρό σχέδιο Prince of Wales με την υπογραφή Αlexander McQueen. Ο συγκεκριμένος βρετανικός οίκος είναι από τους πλέον αγαπημένους της πριγκίπισσας Κάθριν. Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ συνηθίζει να επιλέγει συχνά φορέματα ή κοστούμια του οίκου μόδας,

Η βασίλισσα Ράνια πρόσθεσε στην εμφάνιση τσάντα Βοttega Veneta και γόβες Dior.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου το βασιλικό ζευγάρι πόζαρε με τους Τζο και Τζιλ Μπάιντεν έξω από τον Λευκό Οίκο.

Για την εμφάνισή της η βασίλισσα Ράνια επέλεξε ένα κασμιρένιο sweater σε γκρι τόνο με δέσιμο στον λαιμό με την υπογραφή Dior αξίας 3.300 ευρώ περίπου.

Το συνδύασε με μαύρη μεταξωτή φούστα σε κλος γραμμή αξίας 1.200 ευρώ περίπου. Και τα δυο κομμάτια ανήκουν σε παλαιότερη συλλογή του οίκου Dior και sold out.

H βασίλισσα Ράνια ολοκλήρωσε το look με τσάντα αξίας 1.800 ευρώ και γόβες αξίας 855 ευρλω περίπου, όλα με την υπογραφή του οίκου Dior

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ράνια: Βρήκαμε πόσο κοστίζει το total Dior look που επέλεξε στον Λευκό Οίκο

Βασίλισσα Ράνια: Πόσο κοστίζει το Dior παλτό που επέλεξε στο Ασημένιο Ιωβηλαίο του βασιλιά Αμπντάλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ