Ο Βασίλης Ζούλιας δεν είναι μόνο ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αλλά κι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερο γούστο. Ο ίδιος μάλιστα εκφράζει την άποψή του όταν αισθάνεται την ανάγκη, καταθέτοντας τη δική του γνώμη σε θέματα μόδας.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έκανε αίσθηση με το look της στην επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο. Η σύζυγός του Έλληνα πρωθυπουργού βρέθηκε στη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ τη Δευτέρα, ενώ μαζί τους ήταν και οι δύο κόρες τους, Σοφία και Δάφνη.

Πώς «βαθμολόγησε ο σχεδιαστής την επιλογή της συζύγου του πρωθυπουργού; Την Τρίτη, ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook: «Η Μαρέβα έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο. Τα βρήκα όλα σωστά και φυσικά το κολιέ.. ειδοποιός διαφορά. Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής».

Θυμίζουμε πως όπως αποκάλυψε το okmag το εντυπωσιακό κολιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη στον λευκό οίκο είχε την υπογραφή της εικαστικού Λίζας Σωτίλη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Πίκο . (Instagram/marevagrabowskimitsotaki)

Έχοντας κάνει κλασικές σπουδές στην Ελλάδα, η Λίζα Σωτίλη αποφοίτησε αργότερα και από την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπρέρα, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ασχολήθηκε με τη Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αγιογραφία ενώ διέπρεψε σαν πρωτοπόρος του ελληνικού εικαστικού κοσμήματος. 

Στην καλλιτεχνική της πορεία γνωρίστηκε με τον Άντι Γουόρχολ, τον Ρενέ Μαγκρίτ, τον Νταλί και τον Ντε Κίρικο -του οποίου έγινε η «μούσα». Οι δύο τελευταίοι αγόρασαν μάλιστα τα κοσμήματά της για να τα δωρίσουν στις συζύγους τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ