Μια από τις πιο κομψές αλλά και grande εμφανίσεις τους πραγματοποίησαν την Πέμπτη το βράδυ πολλές Ελληνίδες celebrities. Ο φημισμένος οίκος κοσμημάτων Bulgari, ο οποίος μάλιστα έχει ελληνικές ρίζες, παρουσίασε ένα event στο Ζάππειο με αφορμή τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος.

Στο περιστύλιο του Ζαππείου παρέλασαν πολύ εντυπωσιακές δημιουργίες ενώ η βαρύτιμη συλλογή του οίκου Serpenti μαγνήτισαν τα βλέμματα. Μάλιστα, κοινός παρανομαστής στο look τριών κομψών Ελληνίδων ήταν ο οίκος που υπέγραψε τις δημιουργίες. Πρόκειται για τον οίκο Vassilis Emmanuel Zoulias.

Για ακόμη μια φορά ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας ανέδειξε τη φινέτσα των κυριών που ανέλαβε να ντύσει. Πρόκειται για τις Κατερίνα Καινούργιου, Χριστίνα Μπόμπα και Έβελυν Καζαντζόγλου.

Όπως τόνισε και ο Βασίλης Ζούλιας στο okmag, «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και στις τρεις κυρίες». Με τι κριτήριο επέλεξε τις δημιουργίες; Όπως εξηγεί ο ίδιος «Και οι τρεις τους ήρθαν στο ατελιέ μου. Πρώτα μου έδειξαν τα κοσμήματα που θα φορούσαν για την εκδήλωση. Με βάση τα σχέδια τους πρότεινα τις δημιουργίες. Μεγάλη σημασία φυσικά είχε και το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας, τι τους πήγαινε δηλαδή».

Και ο Βασίλης Ζούλιας συνεχίζει: «Για την Κατερίνα Καινούργιου διάλεξα ένα μάξι φόρεμα με παντελόνι. Πρόκειται για ένα σχέδιο από την haute couture συλλογή μου για τη σεζόν Καλοκαίρι 2022».

Ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής πρότεινε το συγκεκριμένο φόρεμα στην Κατερίνα επειδή το ροζ είναι έναν χρώμα που της ταιριάζει πολύ.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια πιο κλασική επιλογή. Με τον Έλληνα designer επέλεξαν ένα κλασικό cocktail φόρεμα σε μαύρους τόνους». Η αγαπημένη infuencer παρευρέθηκε στο event με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Η αλήθεια είναι πως μιλάμε για ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια του οίκου μόδας, ένα elegant κομμάτι που φωνάζει την ταυτότητα του.

«Η Έβελυν Καζαντζόγλου διάλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε φωτεινούς τόνους σε στυλ κάπα. Και αυτό είναι ένα σχέδιο από την haute couture συλλογή μου για τη σεζόν Καλοκαίρι 2022», καταλήγει ο Βασίλης Ζούλιας.

Και ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής διευκρινίζει: «Τα δύο σύνολα, αυτά της Κατερίνας Καινούργιου και της Έβελυν Καζανζτόγλου είναι από τα νεότερα μου κομμάτια. Δεν τα έχω δώσει ούτε στο Emily in Paris.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ