Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε αίσθηση με το κόσμημα που επέλεξε να φορέσει στην επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο. Η σύζυγός του Έλληνα πρωθυπουργού βρέθηκε στη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ ενώ μαζί τους ήταν και οι δύο κόρες τους, Σοφία και Δάφνη.

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν υποδέχτηκαν ζεστά την οικογένεια Μητσοτάκη ενώ πολλά στιγμιότυπα από τη συνάντηση μοιράστηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με τους περισσότερους να ψάχνουν τους σχεδιαστές και τα brands πίσω από το look της.

To okmag βρήκε ποιος υπογράφει το ιδιαίτερο κόσμημα που επέλεξε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Πρόκειται για δημιουργία της εικαστικού Λίζας Σωτίλη.

Έχοντας κάνει κλασικές σπουδές στην Ελλάδα, η Λίζα Σωτίλη αποφοίτησε αργότερα και από την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπρέρα, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ασχολήθηκε με τη Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αγιογραφία ενώ διέπρεψε σαν πρωτοπόρος του ελληνικού εικαστικού κοσμήματος. 

Στην καλλιτεχνική της πορεία γνωρίστηκε με τον Άντι Γουόρχολ, τον Ρενέ Μαγκρίτ, τον Νταλί και τον Ντε Κίρικο -του οποίου έγινε η μούσα. Οι δύο τελευταίοι αγόρασαν μάλιστα τα κοσμήματά της για να τα δωρίσουν στις συζύγους τους.

Μέχρι σήμερα έχουν φορέσει κοσμήματά της σημαντικές προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο. Τα σχέδιά της βρέθηκαν και πάλι στην επικαιρότητα με την επιλογή που έκανε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη να φορέσει ένα από αυτά στην επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ