Αναρωτιέστε πόσα χρήματα κοστίζει για να παρακολουθήσετε το Met Gala; Λοιπόν, είναι πολλά! Αν είστε αρκετά τυχεροί που θα κληθείτε στο μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς, θα σας κοστίσει. Ωστόσο, οι περισσότερες διασημότητες δεν πληρώνουν για τα εισιτήριά τους.

Οι New York Times ανέφεραν ότι τα εισιτήρια για το γκαλά του 2021 κόστιζαν 35.000 δολάρια το καθένα και τα τραπέζια κυμαίνονταν από 200.000 έως 300.000 δολάρια.

Τις περισσότερες φορές, διασημότητες προσκαλούνται στο Met Gala από οίκους μόδας. Πέρυσι αναφέρθηκε ότι μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες μόδας κλήθηκαν να πληρώσουν για τα εισιτήρια για ανερχόμενους σχεδιαστές που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την τιμή.

Το Met Gala είναι ουσιαστικά ένας έρανος για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν για τη συντήρηση του Mουσείου.

Η Page Six ανέφερε πριν από μερικά χρόνια πώς μερικά από τα μέλη της ομάδας «Friends of the Costume Institute» δεν είναι καν καλεσμένα. «Η Άννα Γουίντουρ είναι εξαιρετικά επιλεκτική ως προς το ποιος μπορεί να αγοράσει εισιτήριο», είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ