Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Power Trip που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire. Το «παρών» στην εκδήλωση στο Cape Sounio έδωσε πλήθος κόσμου.

Από το εξωτερικό μάλιστα ήρθε η διεθνούς φήμης Νία Βαρντάλος αλλά και η πρωταγωνίστρια του La casa de papel, Έσθερ Ασίμπο. Στο Συνέδριο παρευρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Εκεί ήταν και η μητέρα της Μαριάννα Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τη Νία Βαρντάλος και τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση.

Μάλιστα η Μαριάννα Λάτση επέλεξε για την πρωινή εμφάνιση ένα μίνι εμπριμέ φόρεμα σε μπλε τόνους σε στυλ καφτάνι. Το συγκεκριμένο ρούχο ανήκει στη νέα συλλογή του brand Camilla. Μάλιστα από μέσα επέλεξε ένα απλό bodysuit σε γαλάζιο χρώμα.

Ολοκλήρωσε το στυλ με φλατ μπαλαρίνες με δέσιμο στους αστραγάλους.

Να σημειώσουμε πως η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου μίλησε για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού, αλλά και το πώς αντιμετώπισε τη δυσκολία στην τεκνοποίηση συμμετέχοντας στο πάνελ του Συνεδρίου Power Trip που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, Ethical Investor (Ηθική/κοινωφελής επενδύτρια), Ιδρύτρια και Πρόεδρος της οργάνωσης «Save a Greek Stray (Σώσε ένα ελληνικό αδέσποτο)», Ιδρύτρια και Πρόεδρος της οργάνωσης «A Promise to Animals (Μια υπόσχεση στα ζώα)» συζήτησε με τη συντονίστρια της συζήτησης με το γενικότερο θέμα «Ανοίγοντας δρόμους: ξεπερνώντας ταμπού και στερεότυπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ