Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Power Trip που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire. Το «παρών» στην εκδήλωση στο Cape Sounio έδωσε πλήθος κόσμου.

Από το εξωτερικό μάλιστα ήρθε η διεθνούς φήμης Νία Βαρντάλος αλλά και η πρωταγωνίστρια του La casa de papel, Έσθερ Ασίμπο. Στο συνέδριο παρευρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Εκεί ήταν και η μητέρα της Μαριάννα Λάτση.

Η ίδια μάλιστα επέλεξε για το look της ένα αέρινο εμπριμέ φόρεμα, Camilla.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τη Νία Βαρντάλος και τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση.

Όσο αφορά στο συνέδριο μεγάλου γυναικείου περιοδικού; Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου μίλησε για τη μάχη της με τις κρίσεις πανικού, αλλά και το πώς αντιμετώπισε τη δυσκολία στην τεκνοποίηση συμμετέχοντας στο πάνελ του Συνεδρίου Power Trip που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire.

Με τη Ζέτα Δούκα.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, Ethical Investor (Ηθική/κοινωφελής επενδύτρια), Ιδρύτρια και Πρόεδρος της οργάνωσης «Save a Greek Stray (Σώσε ένα ελληνικό αδέσποτο)», Ιδρύτρια και Πρόεδρος της οργάνωσης «A Promise to Animals (Μια υπόσχεση στα ζώα)» συζήτησε με τη συντονίστρια της συζήτησης με το γενικότερο θέμα «Ανοίγοντας δρόμους: ξεπερνώντας ταμπού και στερεότυπα».

«Πίστευα πως σε 1-2 μήνες θα μείνω έγκυος, κάτι που, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου εύκολο»

Για την τεκνοποίηση και τις δυσκολίες που η ίδια αντιμετώπισε, ανέφερε: Nομίζω πως αυτό που μας ενώνει εδώ είναι ότι μιλάμε ανοιχτά για τις αλήθειες μας. Και αυτό έχει μια φοβερή απήχηση στον κόσμο, γιατί οι γυναίκες έχουμε μεγάλη δύναμη όταν μοιραζόμαστε μεταξύ μας αυτά που μας απασχολούν. Αυτό έκανα εγώ, για τη δυσκολία μου να κάνω παιδί.

Ήμουν 26 ετών, σε μια ηλικία που, όπως πίστευα, δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα. Πίστευα πως σε 1-2 μήνες θα μείνω έγκυος, κάτι που, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Το μοιράστηκα κάπως τυχαία, επειδή μου είχαν ξεμείνει κάποια φάρμακα. Έκανα μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να αναφέρω το πρόβλημά μου».

Για την εμφάνισή της μάλιστα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέλεξε ένα γκρι σοφιστικέ κοστούμι με μαύρο κρουαζέ αμάνικο τοπ. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και τσάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ