Απλή και απέριττη και πολύ συγκινημένη εμφανίστηκε η Τζένη Μπαλατσινού το Σάββατο 10 Ιoυλίου στη βάφτιση του δεύτερου γιου της στην Πάτμο. Για την τόσο ξεχωριστή ημέρα η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Βασιλη Κικίλια επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα με την υπογραφή Deux Hοmmes των Γρηγόρη Τριανταφύλλου και Δημήτρη Αλεξάκη, μια δημιουργία σε layers από μεταξωτή μουσελίνα.

Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου στο ΟΚ! «αυτό το φόρεμα σε απλή γραμμή και μακρύ μήκος και στον τόνο του μπλε ήταν η πιο σωστή επιλογή για την Τζένη Μπαλατσινού, μια γυναίκα πολύ κομψή και αριστοκρατική που σε κερδίζει με την απλότητά της. Eίμαστε χρόνια φίλοι, μας ξέρει και την ξέρουμε πολύ καλά για αυτό και από την πρώτη στιγμή καταλήξαμε στο συγκεκριμένο σχέδιο».

Όπως μάλιστα τόνισε ο σχεδιαστής, «η Τζένη ξερει πολύ καλά τι θέλει για αυτό και βρήκαμε αμέσως αυτό που θα ταίριαζε στο σκηνικό αυτού του υπέροχου νησιού αλλά και στην περίσταση, μια ιδιωτική στιγμή που οι γονείς ήθελαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Τo look της ευτυχισμένης μαμάς ολοκληρώθηκε με embellished δερμάτινα σανδάλια Giuseppe Zanotti ενώ από την εμφάνισή της απουσίαζαν τα κοσμήματα. Μετά από το μυστήριο που έγινε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης η Τζένη δεν σταμάτησε να βγάζει τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με τον νεοφώτιστο Παναγιώτη-Αντώνιο που γεννήθηκε ανήμερα Χριστούγεννα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ