Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η Κυριακή 11 Ιουλίου για την Τζένη Μπαλατσινού και την Βασίλη Κικίλια, καθώς βάφτισαν τον γιο τους, που ήρθε στη ζωή τα Χριστούγεννα του 2020, φέρνοντας χαμόγελα χαράς στην οικογένειά τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, που συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει τάμα η Τζένη Μπαλατσινού, μετά την περιπέτεια που πέρασε στον τοκετό.

Στη βάφτιση του μικρού Παναγιώτη-Αντώνιου ήταν καλεσμένα μόλις 30 άτομα, ενώ νονοί του μικρού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, η επιχειρηματίας Βιολέττα Λάππα και ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

Ο Βασίλης Κικίλιας, αμέσως μετά την τελετή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού να κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους και όλοι να χαμογελούν, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “Παναγιώτης Αντώνιος”.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου της.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή, την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ιδιωτικά, αλλά και για να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού”, δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Φωτογραφίες: Instagram/jennybalatsinou – vkikilias

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ