Οι διακοπές του διάσημου ζευγαριού Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ στην Ελλάδα όχι μόνο έγιναν viral μέσα από τα stories και τα posts που ανέβασαν στα social media αλλά ήταν και μια τεράστια διαφήμιση για τη χώρα μας (για να πάρτε μια γεύση σας λέμε πως ο Μπίμπερ στο Instagram μετρά πάνω από 184 εκατομμύρια followers).

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μάλιστα αρκετές φορές στο Νησί των Ανέμων να περπατούν στα Ματογιάννια ή να κολυμπούν στις κοσμικές παραλίες. Σε βόλτα τους στη Χώρα μάλιστα οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα χαλαροί και πιασμένοι χέρι χέρι με την Χάλεϊ να επιλέγει ένα εφαρμοστό φόρεμα με cut outs στη μέση και sexy ντεκολτέ (παρόμοιο σχέδιο που επέλεξε και για τη συνάντησή της με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας πριν μερικές εβδομάδες). που συνδύασε με λευκά δερμάτινα sneakers Nike και pouch του οίκου Bοttega Veneta σε πορτοκαλί τόνο.

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ στα Ματογιάννια (NDP)

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο και ηθοποιός διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από τσάντες, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο του ιταλικού οίκου το βρίσκουμε στην γκαρνταρόμπα της σε οκτώ διαφορετικά χρώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ