Μετά τις διακοπές στην Ελλάδα και τις non stop αναρτήσεις τους στα social media, ένα νέο post τους ήρθε να «ταράξει» τους φανς του. Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Χέιλι Μπάλντουιν και τις φήμες περί εγκυμοσύνης που έχουν φουντώσει. Το δυο παιδιά ηλικίας 27 και 24ων χρόνων αντίστοιχα, που παντρεύτηκαν το 2018 έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδιά, αλλά τώρα οι φήμες για εγκυμοσύνη είναι πιο έντονες.

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία του Τζάστιν Μπίμπερ με τη Χέιλι Μπάλντουίν, που συνοδευόταν από τη λεζάντα «μητέρα και πατέρας». Η Χέιλι βέβαια, έσπευσε να σώσει την κατάσταση και να γράψει πως είναι «μητέρα και πατέρας» για τους τετράποδους φίλους τους, τα πανέμορφα σκυλάκια τους. «Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξεις τη λεζάντα και σκυλομαμά και σκυλομπαμπάς, πριν να μπερδευτεί κανείς», έγραψε σε σχόλιό της, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Page Six.

Τα μηνύματα φυσικά, των θαυμαστών τους και οι ερωτήσεις για το αν το ζευγάρι περιμένει παιδί ήταν πολλές, με τους δυο τους να μην κάνουν κάποια περαιτέρω διευκρίνηση.

Ωστόσο, και το επόμενο post του Μπίμπερ για την ευλογία του Θεού που νιώθει φαίνεται να ενισχύει τις φήμες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ