Μία ανάσα μακριά από την Πανσέληνο Οκτωβρίου και μάλλον νιώθουμε ήδη την επιρροή της. Ή σχεδόν όλοι. Το φαινόμενο λαμβάνει χώρα στις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού.

Είδαμε ήδη τα ζώδια που θα επηρεάσει πιο έντονα. Υπάρχουν όμως κι αυτά που βιώνουν ανώδυνα την Πανσέληνο Οκτωβρίου. Εάν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω τρία, σύμφωνα με το Elite Daily, αρχίστε να χαμογελάτε.

Τα ζώδια που περνούν καλά στην Πανσέληνο Οκτωβρίου

Ταύρος

Στις 9 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον 12ο οίκο σας. Οπισθοχώρηση, απομόνωση και μοναχικότητα είναι χαρακτηριστικά που δημιουργούν την ανάγκη να σιγουρέψετε την ανεξαρτησία σας αναφορικά με την ψυχική σας υγεία.

Με την έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο να είναι στη γωνία, η Πανσέληνος φέρνει την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας προτού γίνουν τα πράγματα έντονα.

Η εποχή του Ζυγού σας ενθαρρύνει προς την παραγωγικότητα. Τώρα όμως είναι η στιγμή για λίγη ξεκούραση.

Παρθένος

Η Πανσέληνος φωτίζει τον 8ο οίκο σας που έχει σχέση με τους πόρους και τα όρια. Σκέφτεστε πώς κάνατε την υπέρβαση για τους άλλους και πώς οι ανάγκες σας βρίσκουν ή δε βρίσκουν ανταπόκριση.

Αυτό το αστρολογικό φαινόμενο είναι η ιδανική υπενθύμιση ότι το να κάνετε ότι είναι καλύτερο για εσάς δεν πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Εάν βάζατε πιο πάνω τους άλλους, τώρα θα αναθεωρήσετε τα όριά σας ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Κριούς φωτίζει την υγεία, τις συνήθειες και την καθημερινότητα. Σας προκαλεί να δράσετε όσον αφορά παραγωγικές διαδικασίες.

Ως ζώδιο με κυβερνήτη τον Άρη, σας ζορίζουν τέτοιες αστρολογικές φάσεις. Η εποχή του Σκορπιού όμως είναι στη γωνία. Η κατάλληλη στιγμή να ισιώσετε τις σχέσεις σας προτού γίνουν τα πράγματα χαοτικά.

Ανανέωση για τη ρουτίνα ευεξίας σας. Βάλτε κάποια πράγματα πιο πάνω στη λίστα σας, ειδικά ότι διώχνει το στρες. Μη τα δώσετε όλα τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ