Η Πανσέληνος Οκτωβρίου επηρεάζει και τα 12 ζώδια. Υπάρχουν όμως και αυτά που, σύμφωνα με το Style Caster, θα νιώσουν πιο έντονα το αστρολογικό φαινόμενο. Πραγματοποιείται στις 9 του μήνα στο ζώδιο του Κριού.

Κριός

Η Πανσέληνος Οκτωβρίου σας αφορά περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια. Είστε ο σταρ της παράστασης. Ακόμα κι αν έχετε την τάση να αποφεύγετε τα φώτα. Φωτίζει τον 1ο οίκο σας που έχει να κάνει με τον εαυτό σας.

Θα σας ενθαρρύνει να παρατηρήσετε σε βάθος την αντανάκλασή σας και να δείτε προσεκτικά τον άνθρωπο στον οποίο μεταμορφώνεστε. Επειδή κάνατε λάθη στο παρελθόν δε σημαίνει ότι είστε ο ίδιος άνθρωπος.

Επιτρέψτε στην Πανσέληνο να σας δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους ωριμάσατε (και αυτούς που συνεχίζετε να το κάνετε). Ετοιμαστείτε να ξετυλιχθεί ένα κομβικό σημείο στη ζωή σας καθώς το ολόγιομο φεγγάρι έχει να κάνει πάντα με την αλλαγή και την ολοκλήρωση.

Αφήνετε πίσω τον παλιό σας εαυτό και και θα γνωρίσετε τον νέο.

Καρκίνος

Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς θέλετε να σας ξέρουν; Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο σας που αφορά την καριέρα και τη φήμη. Θα φωτίσει την κοινωνική σας υπόσταση.

Μπορεί να ξανασκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα συνειδοποιήσετε ότι κάτι δεν δουλεύει. Το να αλλάξετε ρότα στο πλοίο δεν είναι ποτέ εύκολο αλλά είναι καλύτερο από το να πηγαίνετε σε λάθος κατεύθυνση.

Έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε κάτι απίστευτο στην καριέρα σας αν ξεκινήσετε τώρα. Ο δρόμος μπροστά σας είναι γεμάτος εμπόδια, προκλήσεις και απογοητεύσεις αλλά δεν έχετε τη διάθεση να τα βάλετε μαζί τους, πώς θα αποδείξετε ότι το αξίζετε;

Ζυγός

Η επιστροφή του Ήλιου στο ζώδιο σας σας θυμίζει να έχετε αυτοπεποίθηση και να πιστεύετε στην ικανότητά σας να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Πραγματοποιείται στον 7ο οίκο σας που αφορά τους ξένους, τους εχθρούς, τους άσπονδους φίλους και τους συνεργάτες. Σας ωθεί να αναγνωρίσετε τι δεν δουλεύει σε ότι έχει να κάνει με τη δυναμική των σχέσεών σας. Αν η βάση μιας σχέσης είναι αδύναμη και αναξιόπιστη, η Πανσέληνος μπορεί να φέρει το τέλος της.

Παρόλα αυτά αν ο σύντροφός σας έχει τη διάθεση να αναλάβει την ευθύνη και να σας συναντήσει στη μέση, η Πανσέληνος θα σας κάνει να διαπιστώσετε πόσο αληθινή είναι η σχέση.

Αιγόκερως

Δουλεύετε σκληρά για να τα καταφέρετε στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας προς την επιτυχία. Ωστόσο, το να κερδίσετε το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Ειδικά αν αποφεύγετε τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή με την δικαιολογία του εργασιομανή.

Με την προσοχή να στρέφεται στον 4ο οίκο σας που αφορά την οικογένεια και τις ρίζες, η Πανσέληνος στον Κριό θέλει να καταλάβετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο του από πού προέρχεστε και ποιοι είναι οι συγγενείς σας.

Μπορεί να νιώσετε πίεση στο σπίτι αλλά έχετε τη δύναμη να χτίσετε τη δική σας έννοια του «σπιτιού» όπου κι αν είναι αυτό. Αν δεν είστε χαρούμενη με την διεύθυνσή σας ή δεν τα πάτε καλά με τους γονείς σας, η Πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι για αυτό (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ