Τα ερωτικά μας είναι αυτά που μονοπωλούν τις συζητήσεις με τους φίλους μας. Ωστόσο, ψηλά στις προτεραιότητές μας είναι να έχουμε και επιτυχία στα οικονομικά μας. Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που από την αρχή μας έχει δώσει δείγματα δυσκολίας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι τυχεροί!

Τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Well and Good, θα έχουν επιτυχία στα οικονομικά αυτό τον μήνα ενώ θα είναι τυχερά και στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

Όταν ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντήσει τον Ήλιο, θα είναι στον τομέα που αφορά τη δουλειά και την ευεξία. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες μπορεί να σας δώσουν μια έξτρα ικανοποίηση και επιβράβευση σε αυτή τη φάση. Επιπλέον, οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σημαντικά project με τέτοιο τρόπο που θα σας προσδώσει αξία και θα σας κάνει να λάμψετε.

Για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη θετική ενέργεια, συνεχίστε να κινείστε -κυριολεκτικά. Γυμναστείτε με έναν φίλο ή τον σύντροφό σας για να κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστική την προπόνησή σας. Ίσως ανοίξετε την πόρτα σε μια νέα πτυχή στη σχέση σας μαζί τους.

Ζυγός

Η σύζευξη Αφροδίτης- Ήλιου στις 22 Οκτωβρίου είναι ξεχωριστή για εσάς. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας και ενώνεται με τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Με αυτό θα ασκείτε μεγαλύτερη γοητεία και θα είστε πιο ελκυστικοί από το συνηθισμένο.

Εργαστείτε με την μαγεία και την δύναμή σας να μαγνητίζετε: αναζητήστε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας αλλά να είστε και εκεί για αυτούς που λαχταρά η καρδιά σας. Επιπλέον, ένα shopping therapy μπορεί να φέρει μια στυλιστική έμπνευση.

Λέων

Για εσάς, η αγάπη μπορεί να είναι το όνομα του παιχνιδιού σας καθώς θα βρείτε τον εαυτό σας να γνωρίζει μεγαλύτερη αποδοχή. Καλέστε τους φίλους σας στα σχέδιά σας καθώς το να γίνεται «ξεναγός» μπορεί να σας κάνει να ανακαλύψετε νέους δρόμους που πριν θεωρούσατε δεδομένους.

Μία ημερήσια εκδρομή μπορεί να είναι στο πλάνο σας για εσάς και τους φίλους σας. Ειδικά αν έχει δραστηριότητες που θα σας δώσει ευκαιρίες να μάθετε κάτι νέο. Είναι στιγμή να νιώσετε γεμάτοι από επιθυμία να αποκτήσετε γνώση. Βρείτε χρόνο να μελετήσετε βιβλία, να πάτε σε γκαλερί Τέχνης ή ιστορικά μνημεία και να γραφτείτε σε ένα μάθημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ