Η Πανσέληνος Απριλίου φέρνει για όλα τα ζώδια σε κόντρα δύο αντίθετες ενέργειες, το «εγώ» (που είναι ο Ήλιος στον Κριό) και το «εμείς» (που είναι η Σελήνη στο Ζυγό).

Προκύπτουν δυνατές  κόντρες και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις και χάνεται η πολυπόθητη ισορροπία και η αρμονία. Τι μπορεί να οδηγήσει όμως τις σχέσεις στα άκρα με αυτή την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 6 Απριλίου; Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Η Πανσέληνος Απριλίου θα φτάσει στα άκρα 4 ζώδια

Κριός

Νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε την επανάστασή σας, να νιώσετε και πάλι ελεύθεροι, να κάνετε ό,τι περνά από το κεφάλι σας ή θέλετε να δείτε και την προσωπική σας ζωή να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Το θέμα όμως είναι ότι στη σχέση που ήδη διατηρείτε, προκύπτουν γκρίνιες, μουρμούρες, μπελάδες που οφείλονται σε παρελθοντικά γεγονότα. Είτε νιώθετε ότι καταπιέζεστε είτε έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας και βαριέστε, ή πολύ απλά δεν θέλετε άλλο τη μουρμούρα. Η στάση σας γίνεται προκλητική και ο σύντροφός σας γίνεται «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί μαζί σας. Πείτε όχι στην επιπόλαιη συμπεριφορά και πάρτε τον χρόνο σας πριν πάρετε κάποια παρορμητική απόφαση!

Καρκίνος

Τα έχετε μαζεμένα στο άτομο με το οποίο είστε σε σχέση ή έχετε στην καρδιά σας, γιατί συνειδητοποιείτε ότι για μία ακόμα φορά βλέπετε το ίδιο έργο από την αρχή, με εσάς τους δύο πρωταγωνιστές. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας, σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια, αστάθεια, ή πιστεύετε από τις πράξεις του, ότι το «μεταξύ» σας δεν έχει καμία προοπτική. Αυτό σας θυμώνει και προσπαθείτε να υπερασπιστείτε το δίκιο σας, ίσως με τρόπο άγαρμπο, άκομψο και «ξεβράζοντας» λεκτικά όλα όσα κρατούσατε μέσα σας εδώ και καιρό!

Ζυγός

Θα πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις που τώρα θα συμβούν. Έχετε πάρει κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά, το φεγγάρι αυτό σας βρίσκει με να αισθάνεστε ότι το ταίρι σας παίζει μαζί σας, ότι λειτουργεί επιπόλαια και ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στο πλευρό του. Ίσως να νιώσετε και πίκρα και αδικία σε κάποιο σημείο. Έτσι καλείστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να δείτε πιο λογικά το μέλλον μίας σχέσης, κατευνάζοντας την υπερευαισθησία σας. Δεν σας κρύβω ότι μέσα στην απογοήτευση από μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να σας τύχει και κάποιο άλλο πρόσωπο και να μπερδευτείτε για τα καλά για το τι να αποφασίσετε. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός για κάτι νέο, σας οδηγεί να παρατάτε σύξυλο το παλιό…

Αιγόκερως

Ο εγωισμός χτυπά κόκκινο. Είτε θα γίνουν έτσι τα πράγματα, είτε να μην γίνουν καθόλου λέτε στον σύντροφό σας και η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο. Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικές μέρες μυρίζεστε μία απότομη και εκρηκτική συμπεριφορά από τον σύντροφό σας που πλέον δεν μπορεί συγκρατηθεί, αλλά σας τα έχει μαζεμένα. Είτε αφιερώσατε πολύ χρόνο στη δουλειά και τον παραμελήσατε, είτε η παγερή σας στάση, έφερε αποξένωση στη σχέση. Κάποια προβλήματα επανέρχονται λοιπόν μεταξύ σας και εσείς για μία ακόμα φορά θα λειτουργήσετε αρκετά εγωιστικά και απόλυτα!

Να σημειώσουμε ότι το ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου, είναι γνωστό και ως το «Ροζ Φεγγάρι» ή το «Πασχαλινό Φεγγάρι».

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις για το πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος Απριλίου τα ζώδια στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ