Υπάρχουν 4 ζώδια που από τις 25 Μαρτίου 2023 έως και τις 20 Μαΐου 2023 θα μπουν στον στίβο μάχης. Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη εντάσεις, προκλήσεις, καβγαδάκια. Τα συγκεκριμένα ζώδια όμως θα καταφέρουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες και να κινήσουν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Είναι τα 4 ζώδια που θα καταφέρουν να δουν και τις πιο μεγάλες εξελίξεις μέσα στις ημέρες που ακολουθούν έως και τις 20 Μαΐου.

Τα ζώδια που ως τις 20 Μαΐου έχουν τις πιο δυναμικές εξελίξεις στη ζωή τους

Κριός

Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25 Μαρτίου. Η πορεία του Άρη στον ζωδιακό κύκλο, ειδικά για εσάς είναι εξαιρετικά σημαντική, όμως από αυτή την θέση είναι σε πτώση γεγονός που σας κάνει να πατάτε ακόμα περισσότερο το «γκάζι»  προκειμένου να τρέξετε υποθέσεις σας και να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε. Το διάστημα αυτό θα «τρέξετε» πολύ περισσότερο για ζητήματα που αφορούν τις βάσεις σας, δηλαδή στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα (αν έχετε), τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και τη δουλειά.

Συχνά μπορεί να νιώθετε ότι θίγεστε, ότι σας παραμελούν, ότι δεν σας αναγνωρίζουν και αυτό θα σας κάνει να αντιδράτε, να γκρινιάζετε, να καβγαδίζετε αλλά και να πεισμώνετε πολύ παραπάνω. Οι εξελίξεις της περιόδου μπορεί να είναι μία πρωτοβουλία για να κάνετε αλλαγές και μερεμέτια στο σπίτι, κάτι το οποίο θα το ξεκινήσετε και άμεσα, πιθανό είναι να πρέπει να βάλετε σε μία τάξη και σειρά κάποια ζητήματα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ και στον επαγγελματικό τομέα θα δείξετε πολύ παραπάνω ζήλο και μαχητικότητα.

Καρκίνος

Ο Άρης που εισέρχεται στις 25 Μαρτίου στο ζώδιο σας και θα τον φιλοξενήσετε ως τις 20 Μαΐου θα επηρεάσει και εσάς μαζί με τα υπόλοιπα ζώδια.  Μπαίνετε σε μία άκρως σημαντική στιγμή της χρονιάς που πλέον ξεσπάτε, αντιδράτε, διεκδικείτε, τα λέτε έξω από τα δόντια και γίνεται μέσα σας μία εσωτερική πάλη, γιατί έχετε συσσωρεύσει πολλά συναισθήματα που πλέον δεν μπορείτε να συγκρατήσετε. Η ζωή πρέπει να πάει μπροστά, να πάει παρακάτω, οι αναβλητικότητες τελείωσαν, ενώ τα όρια ανοχής έφτασαν στο τέλος τους. Αυτό ακριβώς θα πείτε το επόμενο διάστημα και θα φύγετε από το στάδιο της υπομονής, της καρτερικότητας και της ανοχής και θα βάλετε μπροστά για να προχωρήσετε πράγματα που εσείς οι ίδιοι θέλετε για τη ζωή σας, θα ξεκινήσετε πράγματα που αναβάλατε έως σήμερα.

Πολλοί θα εκπλαγούν γιατί ήταν εφησυχασμένοι και δεν περίμεναν ότι θα αντιδράσετε, θα ξεσπάσετε ή θα υψώσετε ανάστημα. Η συμπεριφορά σας όμως την επόμενη περίοδο θα είναι άκρως μαχητική, γιατί θα νιώσετε ότι το ποτήρι ξεχειλίζει. Σημαντικές πρωτοβουλίες θα πάρετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και προσωπικής ζωής, γιατί ίσως κατά βάθος μέσα σας να θυμώσετε και λίγο με τον εαυτό σας γιατί δεν κάνατε πράγματα όταν έπρεπε, γιατί αφήσατε περιθώρια να σαςεκμεταλλευτούν  ή γιατί μείνατε εδώ και καιρό στην αδράνεια … Τώρα λοιπόν είναι η δική σας αγωνιστική περίοδος.

Ζυγός

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της πρωτοβουλίας, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και πυροδοτεί γεγονότα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, την καριέρα, την καταξίωση, τους στόχους και όλα όσα θέλετε να πετύχετε στο παρόν και στο μακρινό μέλλον. Ναι, η αλήθεια είναι ότι θα κουραστείτε, θα θυμώσετε, θα δώσετε μάχες, όμως δείτε και την θετική πλευρά η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι θα τρέξετε τώρα αρκετά πράγματα στην δουλειά σας και θα είστε φορτισμένοι, προκειμένου στην συνέχεια να έχετε ένα πιο ήρεμο και ανάλαφρο καλοκαίρι!

Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να βάλετε μπροστά ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, πιθανή όμως είναι και η κόντρα που θα δημιουργηθεί με εσάς και με πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου. Προσέξτε γιατί μπορεί να σας μπει στο ρουθούνι ο προϊστάμενος ή κάποιο άτομο που κατέχει υψηλότερη θέση από εσάς. Επιπλέον θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να κωλυσιεργείτε για το τίποτα, είτε αυτό έχει να κα κάνει με θέματα που αφορούν την επαγγελματική πορεία, είτε για ζητήματα που αφορούν το γάμο, είτε για υποθέσεις που αφορούν την κοινωνική σας ζωή.

Αιγόκερως

Σας φταίνε οι άλλοι, σας ερεθίζουν το νευρικό σας σύστημα και εκεί που πάτε να χαλαρώσετε τσουπ κάποιος εμφανίζεται μπροστά σας και με τον τρόπο και την συμπεριφορά του σας βγάζει έξω από τα ρούχα σας. Σύνηθες φαινόμενο θα είναι αυτό, ως τις 20 Μαίου όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, ακριβώς απέναντί σας. Αυτό που καλείστε να σκεφτείτε, είναι το εξής: Φταίνε όντως οι άλλοι, ή έχετε πλέον κουραστεί και δεν έχετε υπομονή με τίποτα, ίσως γιατί σας φταίει ο ίδιος σας ο εαυτός;

Όπως και να έχει το επόμενο διάστημα βάζετε μπροστά και προχωράτε ζητήματα, τα οποία θέλοντας ή μή, συνδέονται με τους άλλους, με τις σχέσεις σας, με τις συνεργασίες σας, με ανθρώπους που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σας. Ακούτε πολλές γκρίνιες, παράπονα, κατηγορώ, ίσως γιατί και εσείς είχατε παραμελήσει κάποιες υποθέσεις και το τελευταίο διάστημα ήσασταν μόνο δουλειά και υποχρεώσεις. Ο ερωτικός σας σύντροφος ζητά άμεσα και γρήγορα να δοθούν λύσεις για την περίπτωσή σας και αυτό σας ζορίζει ή και σας θυμώνει. Στα επαγγελματικά θα πάρετε και εκεί σημαντικές αποφάσεις ίσως όμως συνειδητοποιήσετε ότι με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείτε να συντηρείτε πλέον μία κατάσταση γιατί το «μαζί» φέρνει προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ