Η Πανσέληνος Απριλίου θα αλλάξει με κάποιον τρόπο τις ζωές όλων των ζωδίων. Υπάρχουν όμως 4 από αυτά που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της.

Θα πραγματοποιηθεί, στις 6 Απριλίου, στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά τη διάρκειά της, σύμφωνα με το Style Caster, τα παρακάτω ζώδια θα φτάσουν πιο κοντά στο τέλος μιας διαδρομής και θα μείνουν με αποκαλύψεις και επιβραβεύσεις.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει έντονα η Πανσέληνος Απριλίου

Δίδυμος

Έχετε δουλέψει σκληρά για να κερδίσετε περισσότερη επιρροή στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας προς την επιτυχία. Ωστόσο, το να κερδίσετε το παιχνίδι δεν είναι το πιο σημαντικό. Ειδικά εάν αποφεύγετε τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή με την δικαιολογία του εργασιομανή. Με επίκεντρο τον 4ο οίκο σας που αφορά την οικογένεια και την καταγωγή, η Πανσέληνος Απριλίου σας ωθεί να καταλάβετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο του πού γεννηθήκατε και με ποιους συγγενεύετε. Παρόλο όμως που μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι στο σπίτι, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη δική σας έννοια του σπιτιού. Αν δεν είστε χαρούμενοι με τη διεύθυνσή σας και οι γονείς σας δεν τα πάνε καλά, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι για αυτό (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο).

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος σας αφορά! Είστε στο επίκεντρο και όλοι στρέφονται προς εσάς για να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Επειδή φωτίζει τον πρώτο οίκο σας που έχει σχέση με τον εαυτό, θα σας ενθαρρύνει να παρατηρήσετε σε βάθος την αντανάκλασή σας και να δείτε τον άνθρωπο στον οποίο μεταμορφώνεστε. Επειδή έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν αυτό δεν σημαίνει ότι είστε το ίδιο πρόσωπο που ήσασταν πριν. Επιτρέψτε στην Πανσέληνο να σας δείξει όλους του τους τομείς στους οποίους έχετε εξελιχθεί (και όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε εξελιχθεί). Προετοιμαστείτε για μία στιγμή κλιμάκωσης που θα ξετυλιχθεί στη ζωή σας γιατί η Πανσέληνος είναι πάντα μια στιγμή αλλαγής και ολοκλήρωσης. Μπορεί να απελευθερωθούν καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν είχατε καταλάβει ότι είχατε. Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας νιώθοντας ευάλωτοι συναισθηματικά. Απλά κάνετε χώρο για κάτι καλύτερο.

Τοξότης

Τι θέλετε να πετύχετε; Για ποιο πράγμα θέλετε να σας ξέρουν; Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο της καριέρας σας και της φήμης σας, ρίχνοντας φως στο κοινωνικό σας στάτους. Μπορεί να αναθεωρείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν λειτουργεί. Το να επαναφέρεις το πλοίο που είναι εκτός ελέγχου δεν είναι ποτέ εύκολο φυσικά αλλά είναι καλύτερο από το να πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Έχετε τόσες δυνατότητες να κάνετε κάτι απίστευτο στην καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η παραίτηση είναι η απάντηση όταν τα πράγματα ζορίζουν. Ο δρόμος μπροστά σας έχει εμπόδια, προκλήσεις και απογοητεύσεις αλλά αν δεν έχετε την πρόθεση να ξεπεράσετε τη δύσκολη κατάσταση, πώς θα αποδείξετε ότι το αξίζετε;

Ιχθύς

Η ηλιακή επιστροφή σας θυμίζει να έχετε αυτοπεποίθηση και να πιστεύετε στην ικανότητά σας να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Ωστόσο, η Πανσέληνος Απριλίου φέρνει προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συμβαίνει στον 7ο οίκο σας που αφορά τους συμμάχους, τους εχθρούς, τους ερωτικούς και επαγγελματικούς συντρόφους και σας ωθεί να αναγνωρίσετε τι λειτουργεί και τι όχι όσον αφορά τις δυναμικές των σχέσεων. Αν τα θεμέλια των σχέσεων είναι αδύναμα και άσχετα, η Πανσέληνος θα είναι αυτό που θα φέρει τη ρήξη. Ωστόσο, αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε την πρόθεση να αναλάβετε την ευθύνη και να βρεθείτε στη μέση, η Πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πώς δυνατή είναι πραγματικά η σχέση σας. Και θυμηθείτε: κάθε ζευγάρι έχει πού και πού διαφωνίες ειδικά αν ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ