Ο Ιχθύς είναι ο υδάτινος εκπρόσωπος του μεταβλητού σταυρού, με κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, και είναι ο άνθρωπος που δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσετε, να εξηγήσετε, ή να κατανοήσετε. Είναι μία ευφάνταστη, καλλιτεχνική προσωπικότητα, με αστείρευτες ευαισθησίες αλλά και αυξημένη ενσυναίσθηση.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λατρέψουμε έναν Ιχθύ, και συγκεντρώσαμε τους 5 επικρατέστερους λόγους!

Είναι ο άνθρωπος που θα γίνει θυσία για να σου συμπαρασταθεί

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο της θυσίας, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, έτσι λοιπόν σε δύσκολες στιγμές είναι αυτός που θα τρέξει, θα σταθεί, θα συμπαρασταθεί, θα πονέσει με το πρόβλημά σας, αλλά θα κάνει τα πάντα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πόνο. Με αυτό τον τρόπο νιώθει και ο ίδιος αρκετά πιο χρήσιμος. Αρκετές στιγμές μπορεί να θυσιάσει τις δικές του ανάγκες και τα δικά του θέλω, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό σας και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση.

Εκφράζει άνευ όρων και κανόνων την αγάπη του 

Ο Ιχθύς αγαπά δίχως όρια και κανόνες και το δείχνει με κάθε τρόπο χωρίς να αφήνει ούτε στιγμή να αμφιβάλει για τα αισθήματά του. Μέσα στην ψυχή του δεν κρατά, κακίες και αρνητικά συναισθήματα. Αν και αν τον πληγώσεις, ο ίδιος δεν θα πάψει να αγαπά και να είναι πάντα το καλό σας! 

Η διαίσθησή του είναι πάντα αλάνθαστη και μπορεί να καθοδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα

Οι συμβουλές ενός Ιχθύ είναι πάντα οι καλύτερες γιατί δίνονται μέσα από τα βάθη της ψυχής του και με τη φωνή της διαίσθησής του που πάντα είναι αλάνθαστη. Κάνοντας παρέα μαζί του θα διακρίνετε ότι πολλές από τις συμβουλές του έχουν προφητικό χαρακτήρα και τα λόγια του δικαιώνονται. Ακούγοντας τα λόγια του, πολλές φορές μπορεί να σας καθοδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα.

Την ικανότητα του να προσαρμόζεται και να ελίσσεται  σε κάθε συνθήκη

Ο Ιχθύς αν και έχει τις συναισθηματικές του ευαισθησίες, έχει και αστείρευτα αποθέματα ψυχικών αντοχών, ενώ αυτό που μπορεί να διακρίνει και να μην έχει σε αυτόν, είναι η ικανότητα του να προσαρμόζεται και να ελκύεται σε κάθε συνθήκη. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκει πάντα την άκρη του και τη λύση του σε κάθε δυσκολία της ζωής και μάλιστα τον περιγράφαμε ως τον «καταφερτζή» του ζωδιακού, αφού όπως και να έρθουν τα πράγματα στη ζωή του, θα προσαρμοστούν εύκολα σε όλα τα δεδομένα και θα βρει την άκρη του για να πετύχει τον σκοπό του! 

Η φαντασία και η καλλιτεχνική του φλέβα τον κάνουν να ξεχωρίζει

Αν δεν ασχολείται με καλλιτεχνικό επάγγελμα, ο Ιχθύς είναι βέβαιος ότι έχει κάποιο ταλέντο, ένα μεράκι, ή αλλιώς έχει την “καλλιτεχνική φλέβα” που τον κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό, ευφάνταστο, δίνει ακόμα ομορφιά σε κάθε τι που ασχολείται! Πολλές φορές θα θαυμάσετε τα ταλέντα του (όποια και να είναι αυτά) ! 

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ