Ο Μάρτιος έφθασε και κάποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα, συγκριτικά με κάποια άλλα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν επεισοδιακό μήνα, όπου η πλειοψηφία επικεντρώνεται στις εσωτερικές της ανάγκες κι αναζήτηση. Η Νέα Σελήνη προσφέρει νέες δυνατότητες και ξεκινήματα στα 2α και 3α δεκαήμερα των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων, Ιχθύων, Ταύρων και Σκορπιών, μέσα από έντονη κοινωνικοποίηση, μα και εμπόδια!

Μαζί, η μετάβαση των ερωτικών πλανητών -Άρη και Αφροδίτη – από το φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, μεταβάλλει συλλογικά την ενέργειά μας και τις ανάγκες μας στον έρωτα. Η εύνοια από το δεύτερο μισό του Μάρτη και πέρα, υποχωρεί για τους Λέοντες, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, οι οποίοι στις αρχές του μήνα προλαβαίνουν να διεκδικήσουν ερωτικές επιτυχίες κι εξελίξεις. Έπειτα, εύνοια παρατηρούν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Κατά τα τέλη του μήνα, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν κρίσεις που τους καλούν να σταθεροποιήσουν πολλαπλούς τομείς της ζωής τους. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε αποχωρισμούς στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά. Εναλλακτικά, θα χρειαστεί να θέσουν σαφέστατα όρια, αποτρέποντας στον ένα τομέα να επιδρά αρνητικά στον άλλο. Διάβασε παρακάτω και δες κατά πόσο θα ευνοηθείς στα αισθηματικά κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Κριός

Οι αρχές του μήνα, προσφέρουν την απαραίτητη κοινωνικοποίηση, ώστε αν είστε ελεύθεροι να βρείτε εκείνο το πολυπόθητο ταίρι. Ως και τα μέσα του Μάρτη η Αφροδίτη με τον Άρη βρίσκονται στο πολύ φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Άρα χρησιμοποιήστε το πρώτο μισό της περιόδου για νέες γνωριμίες ή για να επιφέρεις έναν αέρα ανανέωσης στην υφιστάμενη σχέση. Το δεύτερο μισό του είναι πιο ήσυχο, αφού πλέον η Αφροδίτη με τον Άρη εισέρχονται στους Ιχθείς και προτιμάτε ‘λίγους και καλούς’. Βέβαια, ο μήνας κλείνει με τη δυνατότητα κάποιας επανασύνδεσης. Αν πάλι, ο δεσμός δεν έχει γερά θεμέλια, η έκλειψη στις 25 Μαρτίου θα τον ταράξει για τα καλά.

Ταύρος

Οι αρχές του Μάρτη σας βρίσκουν αρκετά φιλόδοξο, όμως όσο προχωρά ο μήνας επικεντρώνεστε ολοένα και περισσότερο στη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Ήδη η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς είναι σε θέση να χαρίσει κάποιες νέες φιλίες, ενώ η δημοτικότητά αυξάνεται. Μέσα σε όλο αυτό, είναι πολύ πιθανό να προκύψει κι ένας καινούριος έρωτας, αφού η είσοδος αμφοτέρων της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς βοηθά να λάβετε αγάπη κάθε τύπου από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Πρόσεχετε όμως, γιατί η έκλειψη στις 25 Μαρτίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά , άρα απαιτείται να οργανώσετε προσεκτικά κάθε τομέα της ζωής σας και να μην εμπλέκετε τον έναν στον άλλο.

Δίδυμοι

Ο Μάρτης αποτελεί μία περίοδο επαγγελματικών κι αισθηματικών ξεκαθαρισμάτων κι ανακατατάξεων. Ήδη ο συγκεκριμένος μήνας φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη του 2024 και θα σας διδάξει ότι στο όνομα του έρωτα χρειάζονται θυσίες πολλές φορές. Αντίστοιχα, αν επιθυμείτε να κάνετε μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σας, οφείλειτε να θέσετε όρια στις ερωτικές σας σχέσεις, με σκοπό να μην επιδρά αρνητικά ο ένας τομέας στον άλλον. Αν είστε μόνος κι αισθάνεστε έτοιμος να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας, ο Μάρτης είναι σε θέση να σας χαρίσει έναν έρωτα. Εσείς που έχετε έναν δεσμό για τον οποίο δεν είστε και τόσο… σίγουροι, η έκλειψη στις 25 Μαρτίου έρχεται να φέρει τα πάνω – κάτω, ωθώντας σας να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Ο Μάρτης αποτελεί ένα αισιόδοξο διάστημα, με κάποια μικρά διαλειμματάκια… Αρχικά ξεκινάτε με ανεβασμένη λίμπιντο και λίγες απαιτήσεις από τον έρωτα, ιδίως αν είστε ελεύθερος- η, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται ακόμη στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου. Η Νέα Σελήνη προσφέρει νέες γνωριμίες με άτομα που σας εξιτάρουν το μυαλό κι έχετε λίγα κοινά μεταξύ σας. Έπειτα, ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς, στο 2ο μισό του μήνα, άρα η αισιοδοξία αυξάνεται και δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Η έκλειψη στις 25 Μαρτίου σας ‘αναγκάζει’ να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το ποιος μένει και ποιος πρέπει να αποχωρήσει από την καθημερινότητά σας, κάνοντας χώρο για κάτι νέο στο μέλλον.

Λέων

Η περίοδος ‘χάριτος’ που προκύπτει από την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, απέναντί σας, θα τελειώσει από τα μέσα του μήνα κι έπειτα. Καλό θα είναι να ξεκινήσετε επαφές, διότι το πρώτο μισό του σας ευνοεί περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου θέτει σε κίνδυνο την αυτοπεποίθησή σας, άρα θα χρειαστείτε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είστε μόνος-η, έχετε πιο πολλές πιθανότητες να βρείτε το ταίρι σας στις αρχές του Μάρτη, ενώ κατά τα τέλη εκτιμάται να έχετε και κάποιες ανατροπές και δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας.

Παρθένος

Μια χαρά αναμένεται να σας έρθει ο Μάρτης! Στην αρχή του μήνα τακτοποιείτε με θετική ενέργεια και θέληση κάθε καθημερινή σας υποχρέωση. Έπειτα, με καθαρό μυαλό, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας στο φλερτ, την αναζήτηση ενός νέου συντρόφου ή τη βελτίωση της ποιότητας της υφιστάμενης σχέσης σας. Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου σας δωρίζει τη δυνατότητα να πάτε ένα βήμα παραπέτα με το δεσμό σας ή να κάνετε έναν, αν είστε μόνος. Σα να μην έφτανε αυτό, όσο προχωρά το διάστημα αυτό, η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς σας βοηθά να αισθανθείτε πιο όμορφα, να ερωτευτείτε και να ανέβει ο ερωτισμός σας.

Ζυγός

Είναι μήνας γεμάτος προκλήσεις ο Μάρτης, αφού φιλοξενεί την έκλειψη που κορυφώνεται στο δικό σας ζώδιο, αναγκάζοντάς σας να αποχωριστείτε σημαντικούς ανθρώπους που πλέον έχουν ολοκληρώσει το ρόλο τους στη ζωή σας. Αυτή η περίοδος σας καλεί να επικεντρωθείτε στα εργασιακά, να γίνετε πιο δημιουργικός κι εκφραστικός και να κάνετε όσα χρειαστεί προκειμένου να υλοποιήσετε κάποιους στόχους. Αν η σχέση σας στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή σας, θα παρατηρηθεί απομάκρυνση. Αν είστε μόνος, η καλύτερη περίοδος να αναζητήσετε έναν έρωτα είναι το πρώτο μισό του μήνα, κατά το οποίο ο Άρης και η Αφροδίτη είναι ακόμη στον Υδροχόο, ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι μία περίοδος όπου επαναξιολογείτε τα πάντα. Οι άνθρωποι που σας στέκονται θα παραμείνουν στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 Μαρτίου σας προσφέρει τη δυνατότητα ενός νέου έρωτα ή την αναθέρμανση του δεσμού που ήδη διατηρείτε. Μάλιστα, τα πράγματα θα γίνουν πιο όμορφα κατά τα τέλη του μήνα με την Αφροδίτη και τον Άρη να εισέρχονται στους Ιχθείς. Αντίστοιχα, αν στο παρελθόν κάνατε κάποιο λάθος κι απομακρύνατε κάποιον από αυτούς, η έκλειψη στα τέλη του μήνα δεν αποκλείεται να σας τον επαναφέρει στην καθημερινότητά σας. Μαζί, εσείς που χωρίσατε πρόσφατα, εκείνο το διάστημα θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει λόγος για επανασύνδεση και θα προχωρήσετε μπροστά με δυναμισμό.

Τοξότης

Στις αρχές του μήνα ασχολείστε με το σπίτι και άλλα οικεία πρόσωπα. Συνάμα, μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σας, προσπαθώντας να σταθεροποιήσειτε όσα έχετε. Αν βρίσκεστε σε μία σχέση, αυτό το διάστημα θα καταλάβετε τι ποιότητας είναι, προκειμένου να αποφασίσετε σωστά και να κινηθείτε κατάλληλα στα αισθηματικά σας στο μέλλον. Αν είστε μόνος-η, έχετε τη δυνατότητα για ένα νέο φλερτ που σας ανανεώνει, χωρίς απαραίτητα να εξελίσσεται σε κάτι μόνιμο. Τα τέλη του Μάρτη, με την έκλειψη στο Ζυγό να ενεργοποιεί ζητήματα διεύρυνσης κοινωνικού κύκλου κι ερωτικών, θα αποφασίσετε να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, απομακρύνοντας οποιονδήποτε σύντροφο ή φλερτ που ‘δεν σας τα λέει καλά’.

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σας είναι πράγματι ένας τομέας στον οποίο δίνετε αρκετή σημασία κατά τη διάρκεια του Μάρτη. Οι αρχές του μήνα σας βρίσκουν με αυξημένη ενέργεια και σιγουριά για τον εαυτό σας, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη που ακόμη βρίσκονται στον Υδροχόο και σας τονώνουν. Έτσι, με την Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου μπορείτε να εξελίξετε ένα φλερτ σε κάτι πιο μόνιμο, να προωθήσετε ένα πιο συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σσς ή επιτέλους να εκφράσετε τα αισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ακόμη κι αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που υπολόγιζετε, μην το βάλετε κάτω, αφού οι ανατροπές της έκλειψης στα τέλη του μήνα σας διδάσκουν ότι κάθε επιτυχία στη ζωή απαιτεί προσπάθεια και ρίσκο.

Υδροχόος

Απολαύστε το πρώτο μισό του μήνα, όσο οι δύο πλανήτες του έρωτα και της σεξουαλικότητας βρίσκονται ‘επάνω’ σας! Μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται εμφανώς. Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ λογικό να παρατηρήσετε αυξημένες αισθηματικές επιτυχίες. Οι κατακτήσεις σας πολλαπλασιάζονται, ενώ αν έχετε δεσμό, είσαι ικανός να επανακτήσει το ξεθωριασμένο πάθος και να τον κάνετε… ολοκαίνουριο! Κρατηθείτε γερά, όμως, αφού το τέλος του μήνα με τόσες αλλαγές στο αστρολογικό τοπίο, σας φέρει αντιμέτωπο με λίγες λεκτικές εντάσεις, που προβλέπεται να είναι αποτέλεσμα της δικής σας έπαρσης!

Ιχθείς

Αυτός ο μήνας υπόσχεται αυτά που επιδιώκετε στον έρωτα! Στις αρχές του Μάρτη με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, διανύετε μία τελική ευθεία επανασυνδέσεων ή παρασκηνιακών συναντήσεων. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να παραμείνετε προσεκτικοί, ώστε ο κρυφός σας έρωτας να μην αποκαλυφθεί ή αν επεδίωκετε μία επανασύνδεση, είναι πιθανό να αλλάξετε γνώμη και να προχωρήσετε μπροστά. Από τις 10 Μαρτίου κι έπειτα, η Νέα Σελήνη σας δωρίζει πολλαπλές δυνατότητες, όπως μία νέα σχέση ή την καλυτέρευση της ποιότητας εκείνης που έχετε τώρα. Μάλιστα, η έκλειψη στο Ζυγό στα τέλη του μήνα δείχνει ότι ‘αποχαιρετάτε’ κάποιες ανασφάλειές σας, άρα μάλλον κάτι κάνετε σωστά!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ