Ο Μάρτιος έφθασε και κάποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα, συγκριτικά με κάποια άλλα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν επεισοδιακό μήνα, όπου η πλειοψηφία επικεντρώνεται στις εσωτερικές της ανάγκες κι αναζήτηση.

Ποια είναι τα ζώδια που θα σε τεστάρουν μέχρι τελικής πτώσεως πριν κάνουν σχέση μαζί σας;

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να μην το γνωρίζει αλλά ανήκει σε αυτή τη λίστα. Ο λόγος είναι οι πολύ υψηλές απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να σας βγάζει την πίστη πριν αποφασίσει ότι έχετε τικάρει τουλάχιστον το 90% των στοιχείων που θέλει να δει επάνω σας. Μην ξεχνάτε ότι είναι ζώδιο της γης, άρα οτιδήποτε κι αν σκοπεύει να κάνει πρέπει πρώτα να το σκεφτεί προσεκτικά, να το οργανώσει και έπειτα να το πραγματοποιήσει. Ανήκει στα άτομα που θέλουν να κρατούν σε βάθος χρόνου οι σχέσεις τους, συνεπώς είναι πολύ λογικό να τσεκάρουν αν υπάρχει ποιότητα σε αυτές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που περιμέναμε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Μπορεί να κυβερνάται από τον Άρη τον πλανήτη της δράσης, αλλά ταυτόχρονα κατά τη μοντέρνα αστρολογία, κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου. Η καχυποψία και η ανασφάλεια όταν ερωτεύεται αυξάνονται κατακόρυφα και πρέπει να σε τεστάρει από 100 μεριές ώστε να σιγουρευτεί πως δεν θα τον πληγώσετε ή δεν θα τον παρατήσετε. Δίνεται ολοκληρωτικά και το ξέρει. Μαζί, γνωρίζει ότι θα πληγωθεί βαθιά αν τον εξαπατήσετε.

Καρκίνος

Μπορεί να μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά ο Καρκίνος στην πραγματικότητα είναι μια μικρογραφία του Σκορπιού. Είναι τρομερά συναισθηματικός και κυκλοθυμικός. Φοβάται την απόρριψη και πάνω από όλα, όνειρο ζωής του είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον οικογένειας. Δηλαδή, ακόμη και αν επιλέξει να μην κάνει παιδιά, θα προτιμήσει έναν σύντροφο στον οποίο μπορεί να βασιστεί και να εκφράσει όλα όσα νιώθει, χωρίς ταμπού. Για να βεβαιωθεί ότι είστε ένας τέτοιου τύπου σύντροφος, θα χρειαστεί να περάσετε κάποιες δοκιμασίες.

Ταύρος

Ο Tαύρος δεν το κάνει επίτηδες, είναι πραγματικά μέρος της φύσης του να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα. Σπάνια επιτρέπει στον ενθουσιασμό του να τον κάνει να βιαστεί. Αν θεωρήσει ότι είστε το κατάλληλο άτομο, θα πάρει το χρόνο του μέχρι να μπει σε σχέση μαζί σου. Στην περίπτωση που η δική σας βιασύνη είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίζετε να προχωρήσετε, αντί να περιμένετε τον Ταύρο, σίγουρα θα πληγωθεί, αλλά θα θεωρήσει ότι δεν ήσασταν το κατάλληλο άτομο τελικά. Θα του πάρει χρόνο να προχωρήσει στον επόμενο στόχο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο εξωστρεφές που η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ενός πολύ κουλ ατόμου. Οι περισσότεροι δεν τον περίμεναν στη συγκεκριμένη λίστα. Στην πραγματικότητα η ανάγκη του να περνάει συνεχώς χρόνο με τον εαυτό του και με τις παρέες του, συχνά απειλείται όταν κάνει σχέση. Έτσι θα προτιμήσει να σας τεστάρει με κάποιον τρόπο για να καταλάβει αν είστε το άτομο που θα σταθεί εμπόδιο στην προσωπική του ελευθερία και εξέλιξη, ή αν είστε διατεθειμένος να τον υποστηρίξετε σε οτιδήποτε τον κάνει ευτυχισμένο.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ