Ποια είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια του Ιανουαρίου του 2024 στα ερωτικά; Η αλήθεια είναι πως ο Ιανουάριος θεωρείται ένας αρκετά ερωτικός μήνας και οι πολυάριθμοι αστρολογικοί παράγοντες θα χαρίσουν εύνοια στα παρακάτω ζώδια. Αν δεν ανήκει το ζώδιο, αλλά ο ωροσκόπος σας σε κάποιο από τα ακόλουθα, τότε η εύνοια είναι πιθανή και για εσάς.

Τα 6 ζώδια που θα είναι τα πιο τυχερά στο ξεκίνημα του 2024

Λέων

Παλιοί και νέοι έρωτες σας χτυπούν ασύστολα την πόρτα. Κάνετε, απλά, θραύση! Αρχές του μήνα, βέβαια, η αναδρομή του Ερμή λήγει, άρα θα επικεντρωθείτε στο καινούριο από εκεί και πέρα. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αποτελεί τρομερή εύνοια στα ερωτικά, φτιάχνοντας το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σας ή επιτρέποντάς σας να ζήσετε έναν έρωτα. Αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο, όμως, προετοιμαστείτε για κάποιες ασυνεννοησίες στις 9 και τις 19 του μηνός. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, κατά τα τέλη του μήνα, θα σας «ανοίξει» τα μάτια σχετικά με το τι πραγματικά επιθυμείτε στην αγάπη, καθώς και ποιος αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας. Εκείνο το διάστημα γίνεστε πιο εκφραστικοί, αλλά φτάνετε κατά στιγμές και σε επίπεδο σαπουνόπερας!

Δίδυμος

Έως και την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη, όποιος πρόλαβε να επανασυνδεθεί μαζί σας, πρόλαβε. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αυξάνει τη γοητεία σας κι αφιερώνεις περισσότερο χρόνο από ό,τι συνηθίζετε για να βελτιώσετε το παρουσιαστικό σας. Οι αισθηματικές κατακτήσεις έρχονται σχεδόν παθητικά προς εσάς κατά τη διάρκεια του μήνα, ενώ με την είσοδο αργότερα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, η λίμπιντό σας εκτοξεύεται. Κατά την Πανσέληνο που κορυφώνεται στα τέλη του μήνα, δεν αποκλείεται να γίνει ο λόγος σας πιο συναισθηματικός κι εκφραστικός, αλλά προσέξτε, γιατί υπάρχουν τάσεις υπερβολής! Αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο, κρατάτε μικρό καλάθι στις 9/1 και 19/1, λόγω δύσκολων όψεων που επηρεάζουν αρνητικά τα αισθηματικά σας με εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Προφανώς και θα βρισκόσασταν στην παρούσα λίστα, χάρη στην Αφροδίτη που «βολτάρει» στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας ένα προς ένα όλα τα δεκαήμερα! Εκτιμώνται νέοι έρωτες, φλερτ, ανανέωση, γνωριμίες, ενώ αν υπάρχει κάποιος δεσμός αποκτά πιο καλή διάθεση. Έχετε κατά νου πως αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, στις 9/1 και 19/1 κορυφώνονται δύσκολες όψεις που επηρεάζουν αρνητικά τα αισθηματικά σας με εμπόδια και ακυρώσεις. Παράλληλα, το διάστημα επανασυνδέσεων σταματά, εφόσον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον σας γυρνά προς το καινούριο. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα εντείνει την ανάγκη σας για όμορφα συναισθήματα, αλλά η έκφρασή σας συγκλίνει προς την υπερβολή.

Καρκίνος

Καλώς ήρθατε στην πιο όμορφη λίστα των ερωτευμένων ζωδίων του Ιανουαρίου! Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί γεγονότα όπως μία σημαντική γνωριμία ή την έναρξη μίας σχέσης. Μάλιστα, οι όψεις που σχηματίζει το φαινόμενο είναι στην πλειοψηφία τους θετικές, άρα εκτιμάται ότι οι εξελίξεις θα είναι ποιοτικές. Τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είναι, επίσης, ένα ενδεχόμενο, μιας κι αυτό ενεργοποιείται από τη διέλευση της Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις 23 του μηνός. Από εκεί και πέρα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ως και τα τέλη του μήνα αυξάνει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας ακόμη περισσότερο!

Αιγόκερως

Μέσα σε όλη τη διάρκεια του μήνα έχετε ευκαιρίες για καινούριες ενάρξεις οποιουδήποτε ενδιαφέροντος. Μέσα σε αυτές, θα είναι και μία καινούρια επαφή, σχέση ή ακόμη αν βρίσκεστε σε δεσμό να σκεφτείτε αυτό το ένα βήμα παραπέρα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 23 του μηνός σας βοηθά να κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις. Από εκείνη την ημέρα ως και τα τέλη του Γενάρη προχωρά στο δικό σας ζώδιο, που συμβολίζει ότι πλέον κατανοείτε τις πραγματικές ανάγκες σας σχετικά με την αγάπη και «φανερώνετε» την υφιστάμενη γνωριμία σας ή γενικώς δεν έχετε πια αμφιβολίες για την προσωπική σας ζωή και τις επιλογές σας.

Παρθένος

Εννοείται ότι ανήκετε σε ένα από τα 6 ζώδια που είναι τυχερά στον έρωτα τον Ιανουάριο του 2024! Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί θέματα ερωτικών, οπότε αν είστε σε σχέση κάνεις σκέψεις δημιουργίας οικογένειας, ενώ αν είστε ελεύθεροι έχεις τις επιθυμητές εξελίξεις στα αισθηματικά! Κατά τις ημερομηνίες 9/1 και 19/1, μείνετε επιφυλακτικοί εφόσον ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο, διότι οι σκληρές όψεις σας επηρεάζουν αρνητικά, φέρνοντάς σας εμπόδια κι απογοητεύσεις στην αγάπη. Δεν αποκλείεται εκείνο το διάστημα να υπάρξουν ασυνεννοησίες, οπότε αφήστε τις ερωτικές εξομολογήσεις για άλλη στιγμή. Το καλύτερο κομμάτι είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου η αυτοπεποίθηση, ο ερωτισμός και οι κατακτήσεις σας θα αυξηθούν κι άλλο!

Από τη Χριστίνα Στεργίου. Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ