Το καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνισή του κι επίσημα πλέον (αγνοούμε τη βροχή του τελευταίου 24ωρου) και τα σχέδια για διακοπές στα νησιά – και όχι μόνο- έχουν αρχίσει να γίνονται πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στις παρέες.

Η Ικαρία είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ όμορφο νησί, γνωστό κατά κύριο λόγο για τα πανηγύρια του με παραδοσιακή νησιώτικη μουσική.

Έχει όμορφες παραλίες, αλλά και χωριά τα οποία αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Στην Ικαρία όμως, σύμφωνα με το βίντεο που δημιούργησε η ομάδα της Up Stories, βρίσκεται και η πιο επικίνδυνη παραλία της χώρας.

Η παραλία Νας βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού. Είναι μια μικρή παραλία κοντά στο χωριό Αρμενιστής και έχει άμμο και ψιλό βότσαλο.

Για να μπορέσετε όμως να φτάσετε στην παραλία πρέπει να κατεβείτε μερικά σκαλιά. Μια κατάβαση που θα ανταμείψει σίγουρα η ομορφιά που θα δείτε. Ο Γύρος των Ραχών, μια από τις πιο γραφικές διαδρομές της Ικαρίας, καταλήγει στην παραλία Νας.

Ωστόσο, οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τη συγκεκριμένη παραλία. Ο λόγος; Τα «ύπουλα» ρεύματα που μπορούν να σας στείλουν στην Τουρκία χωρίς καν να το καταλάβετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ