Η Ικαρία ήταν το μέρος που επέλεξε να περάσει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του Αυγούστου η Τζένη Μπότση. Η ηθοποιός έζησε μάλιστα και την μοναδική εμπειρία του πανηγυριού, κάτι για το οποίο φημίζεται το νησί.

Η Τζένη Μπότση δεν δίστασε να χορέψει και να μοιραστεί ένα χαρακτηριστικό βίντεο. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της προορισμό που είναι και ο τόπος καταγωγής της.

«Με ένα πλατύ , ήρεμο και γαλήνιο χαμόγελο, αλλά και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώ για άλλη μια χρονιά την Ικαρία, την Ικαριά ΜΟΥ», γράφει η ηθοποιός. «Βρέθηκα πάλι με τις νεράιδες και τα ξωτικά μου, ένιωσα ξανά τον Διόνυσο να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, και δειλά δειλά μετά από 3 χρόνια αγκαλιάστηκα και πάλι για να χορέψω τον μαγικό μας χορό!»

Αυτό που κάνει βέβαια διαφορετικές τις επισκέψεις της στο νησί είναι η άφιξη της κόρης της, Αλίκης. «Και αν γεμίζουν συνέχεια δάκρυα τα μάτια μου ,όσο γράφω, είναι γιατί αισθάνομαι την τύχη να με πνιγεί! Τύχη γιατί γυρνάω κάθε χρόνο στη σταθερά μου, στις αναμνήσεις μου, ενώ δημιουργώ αναμνήσεις ζωής και για την Αλίκη», περιγράφει η Τζένη Μπότση για την Ικαρία.

Και καταλήγει: «Καλή συνέχεια καλοκαιριού….αν και όλοι ξέρουμε ότι με αυτή την ευχή απλά, χρυσώνουμε το χάπι…»

Στην Ικαρία είχε περάσει η Τζένη Μπότση και το προηγούμενο καλοκαίρι, μαζί με την κόρη της, Αλίκη και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά. Το ζευγάρι καλωσόρισε στην οικογένειά τους, τον καρπό του έρωτά τους τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου του 2019.

«Αισθάνομαι πολύ φυσιολογικά. Eίμαι πολύ ευγνώμων, αλλά να το βάζουμε στις σωστές διαστάσεις. Όχι παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ήρθε ένα παιδάκι και θέλουμε να είναι ήρεμο, ταπεινό. Όχι να του φουσκώσουμε τα μυαλά ότι κάτι ήρθε και θα μας αλλάξει τη ζωή. Όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά αισθάνθηκα πολύ ωραία», είχε δηλώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ