Πεντανόστιμο λουλουδένιο ψωμί με σκορδοβούτυρο.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

500 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

220 ml – 250 ml χλιαρό νερό (όσο πάρει)

1 νωπή μαγιά (κύβος ολόκληρος)

1 πρέζα ζάχαρη

Για το σκορδοβούτυρο:

200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

1 σκελίδα σκόρδο

Αρωματικά βότανα (βασιλικός, μαϊντανός, θυμάρι)

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μπούκοβο

Επιπλέον υλικά:

1 κρόκος αυγού

Φρέσκα αρωματικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ