Η Ζάκυνθος έγινε το θλιβερό σκηνικό μιας ακόμη γυναικοκτονίας. Τη ζωή της έχασε μια 40χρονη από τα χέρια του συζύγου της, στο χωριό Τσιλιβή στη Ζάκυνθο, μετά από έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη ενώ είχε δεχτεί και χτύπημα με μαχαίρι. Η αρχή του δράματος ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής με τον δράστη να ξυλοκοπά την άτυχη γυναίκα και μετά να εξαφανίζεται.

Εκείνη κατάφερε στην άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν να πάει στην Αστυνομία και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του. Όταν επέστρεψε στο ισόγειο της διπλοκατοικίας τον βρήκε μπροστά της. Εκεί την σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 40χρονος είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί στις 18 Ιουνίυ για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την 40χρονη και τη συζυγική εστία στα 100 μέτρα. Όμως η γυναίκα τον λυπήθηκε, τον δέχθηκε και πάλι στο σπίτι. Μια απόφαση που τελικά πλήρωσε με τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο 49χρονος δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού. Η άτυχη 41χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.

Άγρια δολοφονία στο Ρέθυμνο

Η Ζάκυνθος ήταν ο δεύτερος τόπος όπου μέσα σε ένα 24ωρο μια γυναίκα έχασε τη ζωή της. Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η 56χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της στην Κρήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ