Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της 28χρονης που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η άτυχη κοπέλα απευθύνθηκε στις Αρχές καθώς φονόταν για τη ζωή της και ο σύντροφός της την περίμενε έξω από το Τμήμα, όπου της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε θανάσιμα.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε: «Δεν ενέκρινα τη σχέση της κόρης μου μαζί του. Η κάθε γυναίκα βέβαια κάνει τις επιλογές της, αλλά δεν μου είχε πει ποτέ ότι περνούσε τόσο δύσκολα. Αν το ήξερα θα τα είχα πάρει όλα πάνω μου και δεν θα ήμασταν σε αυτή τη θέση. Ακόμη, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξαναδώ την κόρη μου. Μακάρι κανένας να μην βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση».

Αναφερόμενος στην αστυνομία, είπε: «Ήταν λάθος της αστυνομίας που την άφησε να φύγει». Και στην ερώτηση «τι θα έλεγε στον δολοφόνο της κόρης του» απάντησε: «Τι να του πως να ανοίξω διάλογο; Τι να συζητήσω. Δεν υπάρχει συζήτηση. Έμαθα και εγώ σήμερα ότι η κόρη μου είχε κάνει μύνηση. Δεν τα ήξερα. Τα είχε κρύψει για να μην με στενοχωρήσει, να μην πάω να τον δείρω…»

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ίσως έπρεπε να γίνουν ενέργειες για να σωθεί η 28χρονη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ