Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα μεταβεί σήμερα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η κοπέλα θα καταθέεσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά όσα θυμάται για το περιστατικό, συνοδευόμενη από ψυχολόγο. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού είναι κατεγιστικές με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες και τη νέα κατάθεση της κοπέλας να προσπαθεί να ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στο Δικαστικό Μέγαρο θα βρεθεί να καταθέσει και 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα, η φίλη της 24χρονης κοπέλας φέρεται να είχε διαισθανθεί από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την αρχική της κατάθεση, ότι κάτι δεν εξελισσόταν ομαλά στην ατμόσφαιρα του πάρτι, τονίζοντας στις ανακριτικές αρχές πως «εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω». Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντική στην υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη είναι η νέα κατάθεση της 24χρονης.

Ακόμη, στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης: ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία Μπίκα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

Τι κατέθεσε ο φερόμενος ως βιαστής

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε μια ημέρα μετά την καταγγελία και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία» φέρεται να έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές ότι η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της τον ακολούθησε με τη θέλησή της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.about:blank

Σύμφωνα με την κατάθεση του, η 24χρονη Γεωργία τον ακολούθησε στο δωμάτιο 602 του ξενοδοχείου. «Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ