Νέες εξείξεις στην υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απορρίφθηκε η αίτηση εξέτασης DNA της τρίχας. Ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και αποκάλυψε πως το αίτημα υποβλήθηκε αλλά δεν έγινε δεκτό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής η συγκεκριμένη εξέταση υπάρχει πιθανότητα να δείξει μέχρι και έναν μήνα μετά αν υπήρξε χάπι βιασμού.

Τη στιγμή που τον γύρω του διαδικτύου έκανε η πληροφορία ότι δεν κατατέθηκε ποτέ αίτημα για εξέταση DNΑ στις τρίχες της κοπέλας που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Έγινε αίτημα, αλλά απορρίφθηκε από το δικαστήριο», ανέφερε ο Θανάσης Ζιώγας.

Την Τετάρτη 2/3 ολοκληρώθηκε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνά της και ο δικαστικός φάκελος αναμένεται να περάσει στα χέρια εισαγγελέα, που θα υποβάλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο. Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα αποφανθούν εν συνεχεία για την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ