Συνεχίζουν να σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση του παιδιού και τις συλλήψεις δυο ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, πληροφορίες ήθελαν και τη μητέρα του κοριτσιού να έχει δεχθεί χρηματικό ποσό από εμπλεκόμενο.

Χθες έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, ενώ πριν από λίγη ώρα,ο Δήμος Βερύκιος μετέφερε στην εκπομπή Happy Day ότι ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού συνελήφθη για ναρκωτικά.

«Μέσα στη νύχτα συνελήφθη ο πατέρας, όχι για εμπλοκή του στην υπόθεση της μαστροπείας, αλλά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών», ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος..

Και συνέχισε: «Έχουν ταυτοποιηθεί ως αυτή τη στιγμή πέντε άτομα για τα οποίο αναμένονται εντάλματα σύλληψης μέσα στις επόμενες ώρες, εντός της ημέρας. Η ταυτοποίηση είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο και χρειάζεται τη βοήθεια ψυχολόγων γιατί δεν μπορούν να περάσουν μπροστά από το ανήλικο κορίτσι 200 φωτογραφίες υπόπτων από τα ίχνη του διαδικτύου που βρέθηκαν».

Τέλος, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι τα έξι αδέλφια της 12χρονης βρίσκονται στο «Παίδων» για ψυχολογική υποστήριξη και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για εμπλοκή στο κύκλωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ