Αρνούνται την κατηγορία βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό οι τρεις συλληφθέντες που απολογήθηκαν ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, εκ των οποίων οι δύο οδηγούνται στη φυλακή μετά την απόφαση για προσωρινή κράτησή τους.

Την ποινική μεταχείριση του τρίτου κατηγορούμενου, του ο 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου σε νοσοκομείο της Αθήνας, θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα. 

«Δεν τελέστηκε η αξιόποινη πράξη από τον εντολέα μας διότι έχει σοβαρά ιατρικά προβλήματα τα οποία δεν έγιναν δεκτά από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, ούτε υπήρχαν στοιχεία της 12χρονης εναντίον του. Δεν μπορούσε με τα συγκεκριμένα προβλήματα υγείας που είχε να τελέσει το συγκεκριμένο αδίκημα» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, συνήγορος υπεράσπισης κατηγορούμενου που κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών» είπε από την πλευρά της η δικηγόρος Παναγιώτα Παντελεάκη, που επίσης εκπροσωπεί τον 34χρονο κατηγορούμενο για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ