Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της, και σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο θέμα η μητέρα της μικρής βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ όπου και καταθέτει. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega η κατηγορία που αντιμετωπίζει η μητέρα της 12χρονης είναι το αδίκημα της μαστροπείας. Λίγο αργότερα της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε  ότι ταυτοποιήθηκε εμπλεκόμενος στην υπόθεση που κατέθεσε χρήματα απευθείας στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης.

Λίγο αργότερα η δικηγόρος της 12χρονης είχε δηλώσει στο okmag:

«Δεν μπορώ ακόμα να τοποθετηθώ δημόσια πριν να δω τι θα πει στην ομολογία του. Όπως και να έχει αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη του συλληφθέντος. Αλλά δεν προκύπτει από τη δικογραφία κάνενα τέτοιο στοιχείο. Το παιδί έχει δώσει κατάθεση από την οποία προκύπτει η ευθύνη του 53χρονου. Το παιδί είπε σε παιδοψυχολόγο ότι οι γονείς δεν ήξεραν τίποτα. Κακώς ειπώθηκε αυτό από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις. Που ξέρω εγώ αν ο 53χρονος δεν έβαλε κάποιον να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας; Κι αν έγινε τι σημαίνει αυτό;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ