Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day για την απίστευτη υπόθεση της 12χρονης. Να σημειώσουμε, ότι χθες η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου Ηλία Μίχου αλλά και του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου, ταυτοποιήθηκε εμπλεκόμενος στην υπόθεση που κατέθεσε χρήματα απευθείας στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Όπως είναι λογικό η αποκάλυψη αυτή αν ισχύει δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Το okmag επικοινώνησε με την δικηγόρο της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, η οποία επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί επίσημα μετά την απολογία του 53χρονου. Ωστόσο είπε τα εξής:

«Δεν μπορώ ακόμα να τοποθετηθώ δημόσια πριν να δω τι θα πει στην ομολογία του. Όπως και να έχει αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη του συλληφθέντος. Αλλά δεν προκύπτει από τη δικογραφία κάνενα τέτοιο στοιχείο. Το παιδί έχει δώσει κατάθεση από την οποία προκύπτει η ευθύνη του 53χρονου. Το παιδί είπε σε παιδοψυχολόγο ότι οι γονείς δεν ήξεραν τίποτα. Κακώς ειπώθηκε αυτό από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις. Που ξέρω εγώ αν ο 53χρονος δεν έβαλε κάποιον να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας; Κι αν έγινε τι σημαίνει αυτό;»

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Δήμος Βερύκιος στο Happy Day

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ