Φρίκη προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση του βιασμού κατ’εξακολούθηση ενός τετράχρονου αγοριού στην Έδεσσα από τον πατέρα του που είναι ιερέας με συνεργό τη γιαγιά του μικρού. Η μητέρα του αγοριού, η οποία έχει χωρίσει με τον πατέρα του, μιλώντας στο Mega κατήγγειλε ότι: «Θέλω να φανεί η αλήθεια, να βγει επιτέλους στο φως για αυτά τα τέρατα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φανούν τα πρόσωπά τους».

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία της ίδιας της μητέρας που παρατήρησε σημάδια στο σώμα του παιδιού και ασυνήθιστη για την ηλικία του σεξουαλική συμπεριφορά. Σύμφωνα με το Mega, η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, πραγματοποιήθηκε στις 11/07/22. Από τις 15/06/22 έως τις 02/07/22 το παιδί βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του, ενώ δύο ημέρες μετά, στις 11/07/22, έγινε η ιατροδικαστή εξέταση.

Η εξέταση έδειξε θλαστική εκχύμωση του αριστερού αντιβραχίου, εκδορά στο δεξί γόνατο, μελανιά στο αριστερό γόνατο, εξέταση στα γεννητικά όργανα: χωρίς παρουσία κακώσεων.

Σύμφωνα με το protothema.gr η μητέρα στην κατάθεσή της ανέφερε: «Όταν παρέλαβα το παιδί πήγαμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και εκεί σε μια στιγμή που έβγαλε το παιδί το καπέλο είδα ότι ήταν χτυπημένος στο μέτωπο από την αριστερή πλευρά. Τότε του είπα να σηκώσει τη μπλούζα του και διαπίστωσα ότι ήταν χτυπημένο και στο στέρνο. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε σπίτι και τον έκανα μπάνιο είδα ότι ήταν χτυπημένος στα πόδια και στα χέρια.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το παιδί δεν είχε όρεξη να φάει και ήταν συνέχεια στεναχωρημένο και δεν μιλούσε καθόλου. Το τελευταίο διάστημα το παιδί έχει χάσει τέσσερα με πέντε κιλά. Το παιδί μου για πρώτη φορά άρχισε να κλαίει στον ύπνο του και να ξυπνάει. Στις 6 Ιουλίου είδα το παιδί ξαπλωμένο, γυμνό στο κρεβάτι και να παίζει με το μόριο του. Τότε, τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι ο μπαμπάς έκανε έτσι και ότι τον ακούμπησε με το μόριό του, το οποίο ο μικρός λέει βίδα, στον πισινό του».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το παιδί στην εξέταση από παιδοψυχολόγο είπε: «Ο μπαμπάς με κολλητική ταινία έκλεισε το στόμα και μου έδεσε τα πόδια…Ο μπαμπάς με χτύπησε, με μάλωνε, με είπε π….ι”…Με τραβούσε με την κάμερα και μετά με έδειχνε η τηλεόραση».

Ο πατέρας από τη δική του πλευρά τα αρνείται όλα μέσω της συνηγόρου του. «Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», ανέφερε μιλώντας στο Mega η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του πατέρα του 4χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ