19χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Ρεθύμνου κατηγορεί για βιασμό γνωστό 24χρονο ράπερ. Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου ο γνωστός ράπερ πραγματοποίησε εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής ενώ εκεί βρισκόταν και η φοιτήτρια για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης όταν την προσέγγισε 23χρονος συνεργάτης του γνωστού τράπερ. Στη συνέχεια της πρόσφερε κάνναβη και την οδήγησε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η 19χρονη καταγγέλει ότι στο δωμάτιο εμφανίστηκε ο τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής και σύμφωνα με τα λεγόμενά της τη βίασαν.

Ο 24χρονος ράπερ εμφανίστηκε αυτοβούλως την Τετάρτη 5 Απριλίου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου. Νωρίτερα ωστόσο, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του okmag ο 30χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται επίσης, βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήλθε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου στις 11 το πρωί της Τετάρτης 5 Απριλίου συνοδεία αστυνομικών.

Ο Αλβανικής καταγωγής εμπλεκόμενος εμφανίστηκε με συμπτώματα «αιμοδιών άνω άκρων άμφω και κρίση άγχους – ταραχής». Ευθύς αμέσως οι θεράποντες γιατροί προχώρησαν σε εργαστηριακό έλεγχο, ακτινογραφία θώρακος, ηπατικό έλεγχο και καρδιολογική εκτίμηση.

Μετά το πέρας 3 ωρών και αφού ηρέμησε αποχώρησε. Την ίδια στιγμή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου βρισκόταν ο ράπερ ο οποίος στις 14:51 βγήκε από το αστυνομικό τμήμα συνοδεία ανθρώπων της ασφάλειας και μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, εκεί όπου ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα προφυλακιστεί.

Το okmag εξασφάλισε επίσης βίντεο από τη στιγμή της μεταφοράς του στον Ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ