Γνωστό ράπερ κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και κατηγορεί τον 24χρονο αλλά και τους φίλους του, ότι της πρόσφεραν ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια την οδήγησαν στο ξενοδοχείο όπου τη βίασαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατροδικαστική εξέταση που εξασφάλισε το Tlife αναφέρει πως «ευρύματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του okmag ο γνωστός ράπερ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση για την οποία τον κατηγορεί η 19χρονή με αρχικά ονόματος Α.Α. που είναι φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Επιστημών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου ο ίδιος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου όπου παρέμεινε για περίπου μια ώρα. Στις 14:51 βγήκε από το αστυνομικό τμήμα συνοδεία ανθρώπων της ασφάλειας και μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, εκεί όπου ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα προφυλακιστεί.

Το okmag εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από τη στιγμή που ο 24χρονος ράπερ αναχωρεί από το αστυνομικό τμήμα για τον ανακριτή με το αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ