Μέσα από τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 24χρονης σε μεγάλο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διεξήχθη σε σουίτα του ξενοδοχείου, εκτός από λεπτομέρειες όσον αφορά το καθεαυτό περιστατικό έρχονται σε επιφάνεια και πληροφορίες για το θύμα. Την 24χρονη νεαρή γυναίκα, που όπως έγινε γνωστό έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου τα τελευταία 2 χρόνια, έχοντας βιώσει πολύ σημαντικές απώλειες.

Το 2020 η 24χρονη είχε χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα, κάτι που είχε γνωστοποιήσει η ίδια μέσα από ανάρτησή της στα social media όπου τον αποχαιρετούσε. Μόλις ένα χρόνο μετά δέχτηκε ξανά σκληρό χτύπημα της μοίρας, καθώς μέσα σε ένα διάστημα δύο μηνών έφυγαν από τη ζωή ο τότε σύντροφός της, αλλά και η μητέρα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr σε ανάρτησή της τον  Μάρτιο του 2021 είχε γράψει για το σύντροφό της, που δεν βρισκόταν πια στη ζωή «Ζωή μου όλη, πάλεψες πολύ σκληρά, είσαι ήρωας, είσαι τα πάντα για μένα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό παράδεισο ψυχή μου, σε λατρεύω.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς έχασε και τη μητέρα της, την οποία είχε αποχαιρετήσει μέσα από το προφίλ της στις 40 μέρες από την απώλειά της, γράφοντας: «40 ημέρες χωρίς το χαμόγελό σου μανούλα μου, μα σε νιώθω παντού. Καλή ανάπαυση σ’ αγαπω πάρα πολύ και μου λείπεις». Έχοντας βιώσει σκληρές απώλειες πολύ δικών της ανθρώπων, η 24χρονη -που σύμφωνα με το δικηγόρο τη διαμένει σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη- δεν είχε μια εύκολη και ρόδινη ζωή τα τελευταία χρόνια.

Η καταγγελία της 24χρονης

Στο επίμαχο πάρτι στο ξενοδοχείο βρέθηκε μετά από παρότρυνση ανθρώπου με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις και εμπιστευόταν. Έφτασε εκεί μαζί με δύο φίλες της, μεταβαίνοντας εκεί με το δικό της μεταφορικό μέσο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr η 24χρονη μετά το τέλος του πάρτι, δεν ένιωθε καλά να οδηγήσει και, ενώ οι δύο φίλες της έφυγαν, εκείνη έμεινε το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν  κλείσει τρεις αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι. Όπως έχει καταγγείλει οι δράστες της είχαν ρίξει υπνωτικό χάπι στο ποτό της. Ξυπνώντας στο κρεβάτι του ξενοδοχείου χωρίς τα ρούχα της,  κατάλαβε τι είχε συμβεί και μετά από επικοινωνία με τον δικηγόρο της μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση για βιασμό.

Σύμφωνα με το protothema.gr δεν θυμόταν τα ονόματά τους, αλλά ένας από τους δράστες της τηλεφώνησε και έτσι η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Στην απολογία του στον εισαγγελέα ο συλληφθής δήλωσε πως η συνέβρεσή τους με την 24χρονη έγινε με τη συναίνεσή της και με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται για να έρθει στην επιφάνεια ποιοι άλλοι εμπλέκονται στον βιασμό.

Παράλληλα με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδίκων Θεσσαλονίκης, ζήτησε νέα εισαγγελική έρευνα μετά από καταγγελίες για κύκλωμα μαστροποείας που συνδέεται με το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ