Ένας χρόνος πέρασε από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και η μητέρα του Χριστόφορου Κωνσταντινίδη.

Ο πρωταθλητής κρίκων, μίλησε για τη μητέρα του, Βασιλική Χλωρού στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και ανέφερε: «Έχουμε μεγαλώσει στα τρένα, ο παππούς μου ήταν σιδηροδρόμος και όταν συνταξιοδοτήθηκε αγόρασε σπίτι στον σταθμό Λαρίσης για να ακούει τα τρένα, η μητέρα μου μεγάλωσε με τον ήχο τους. Η μητέρα μου έκατσε στη Λάρισα μία μέρα παραπάνω και δεν έφυγε μαζί μας.

Με πήρε η αδελφή μου το βράδυ για να μου πει για το δυστύχημα. Το είχα σίγουρο ότι άνθρωπος ζωντανός δεν βγαίνει από κει μέσα, η μητέρα μου ταξίδευε πάντα στα πρώτα βαγόνια. 5 μέρες μετά δεν ξέραμε τι γίνεται. Την Κυριακή μας είπαν ότι έχουν όλη τη σορό. Είμαστε από τους τυχερούς. Άλλοι άνθρωποι πήραν χαρτί για παλικάρια 2 μέτρα. Μας κουνάνε το δάχτυλο, το μόνο που δεν μας έχουν πει είναι ότι φταίμε που μπήκαμε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ελεύθεροι. Παλεύουμε όλοι μαζί γιατί έτσι μας έμαθε η μητέρα μας.

Ποιος να επικοινωνήσει μαζί μας; Κάναμε ειρηνικές διαδηλώσεις με πανό και μας φέρονταν σαν τρομοκράτες. Η δικαίωση θα έρθει, θα το πάμε μέχρι το τέλος και ένας από μας να μείνει. Οι νεκροί φωνάζουν. Δεν θέλω ακόμα να πάω στο σημείο της τραγωδίας».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συγκινεί ο πρωταθλητής κρίκων Χριστόφορος Κωνσταντινίδης για τη μητέρα του που σκοτώθηκε στη μοιραία σύγκρουση

Κώστας Καραμανλής: Η δήλωσή του για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών

Τέμπη: Ένας χρόνος μετά την τραγωδία και τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει

Μαρία Καρυστιανού: Ξεσπά για την τραγωδία των Τεμπών – «Θεωρώ ύβρη να ακούγονται αυτά τα πράγματα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη: «57 ψυχές περιμένουν δικαίωση που δεν έχει έρθει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ