Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2024, από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που πάγωσε μια ολόκληρη χώρα.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα, πήρε μαζί του 57 ζωές και άφησε πίσω τις οικογένειες ων θυμάτων να ψάχνουν απαντήσεις και να τους βασανίζει ένα μεγάλο γιατί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη της σημερινή εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε στο δυστύχημα αλλά και στα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα. 

«Καλημέρα αγαπημένη μας παρέα. Η σημαντική ημερομηνία είναι πολύ σημαντική για όλους μας, είναι ημέρα μνήμης. Ημερολογιακά κλείνουμε ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 ψυχές περιμένουν δικαίωση που δεν έχει έρθει. Είδα αποσπάσματα από την συγκλονιστική συνέντευξη της κυρίας Καρυστιανού όπου ζητά απαντήσεις και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν συνεχείς αναβολές και απλά έχουν προφυλακιστεί κάποιοι άνθρωποι ως εξιλαστήρια θύματα, γιατί όπως λέει και η ίδια, δεν μπορεί ένας σταθμάρχης και η επάρκειά του να περικλείει όλες τις ευθύνες». 

«Θέλω να ξέρετε ότι εμείς εδώ σαν εκπομπή πολύ υπεύθυνα και συνειδητά να φωτίζουμε κάθε νέα πληροφορία που έρχεται γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη. Και να παλέψουμε όλοι μαζί, χέρι χέρι μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ένας χρόνος μετά την τραγωδία και τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει

Μαρία Καρυστιανού: Ξεσπά για την τραγωδία των Τεμπών – «Θεωρώ ύβρη να ακούγονται αυτά τα πράγματα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ