Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η 21χρονη Βρετανίδα, η οποία κατηγορεί το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτη reality, Στιβ Μiλάτο, για βιασμό. Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε με λεπτομέρειες όσα έγιναν στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι μετά τον βιασμό που ισχυρίζεται ότι συνέβη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. Στην κατάθεση της 21χρονης Βρετανίδας αναφέρονται σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε όσα είπε στην ανακρίτρια. Η κοπέλα δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το περιστατικό που συνέβη στις 23/5 μετά τα μεσάνυχτα.

Η ίδια ανέφερε ότι οδηγήθηκε από τον Στίβ Μιλάτο σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι, κοντά στο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Του είπα να σταματήσει και να με αφήσει να φύγω, όμως ο ίδιος μου ζητούσε επίμονα να παραμείνω ώσπου να τελειώσει. Όταν είδε ότι δεν μπορούσα να ικανοποιήσει τις ορέξεις του, τότε με άφησε και με άγριο ύφος μου ζήτησε να φύγω. Πανικόβλητη έτρεξα να βρω τις φίλες μου, όπου τις βρήκα έξω από την επιχείρηση όπου διασκεδάσαμε και μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο όπου διαμέναμε. Ευθύς αμέσως μπήκα στο ντουζ καθώς ένιωθα βρώμικη και εκεί σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου χρησιμοποιώντας ξυραφάκι».

Τι ισχυρίζεται ο Στιβ Μιλάτος

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωριστήκαμε, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια επαφή, αλλά ως εκεί. Δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να αποδείξω ότι είμαι αθώος. Για τα άλλα υπάρχουν πιο εξιδεικευμένοι. Ψυχολόγοι, ψυχίατροι κλπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στίβ Μιλάτος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην κατάθεση της Βρετανίδας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ