Εξετάζεται από τον ψυχίατρο και τον ιατροδικαστή η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από πρώην παίκτη του Big Brother, Στιβ Μιλάτο.

Ο φερόμενος δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σημέρα ενώπιον Ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ο συνήγορος του και γνωστός ποινικολόγος, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται καθώς ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια με την συναίνεσή της.

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση που θα αποδείξει όσα λέει ο εντολέας μου. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία και δεν νομίζω ότι στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά τιμή μου να τον υπερασπίζομαι και ότι θα αποδειχτεί ότι οι κατηγορίες είναι πραγματικά έωλες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στιβ Μιλάτος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, έχει προβεί σε μήνυση κατά της 20χρονης.

«Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο για να βοηθήσει τον εαυτό του» είπε ο δικηγόρος της κοπέλας που επιβεβαίωσε ότι η πελάτισσά του προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ